Budgetoutfit | dusty pink & Adidas

Je raadt het niet, maar ik ben gek op dusty pink. Oudroze. Of pastelroze. Het is maar hoe je het zelf wil noemen. Ook mijn liefde voor ‘oversized‘ is groot (pun intended). Net als voor de combinatie tussen netjes en sportief. En laten die 3 dingen nou heel ’toevallig’ terugkomen in deze outfit.

Ik ben trouwens eigenlijk helemaal niet zo’n sneakermeisje (oké ik draag wel graag Vans en Stan Smiths), maar deze roze Adidas ZX 700 W* uit de nieuwe damescollectie van Sooco zijn wel een béétje buiten mijn comfortzone. Of naja, ik vind ze combineren niet altijd even makkelijk. Maar met deze grijze pant suit van Forever21 (SALE) en roze blouse van Takko beviel het me goed. Een mega chille zondagsoutfit als je het mij vraagt.

* De sneakers heb ik deels van Sooco ontvangen en deels zelf betaald.

Meer budgetoutfits vind je hier.

3 thoughts on “Budgetoutfit | dusty pink & Adidas

  1. Heij! We hebben precies dezelfde schoenen besteld bij dezelfde winkel. Haha! Leuke outfit! ik vind je jas erg mooi!

Comments are closed.