Budget make-up | Miss Sporty Matte About You

Hoewel ik glimmers in make-up ook steeds meer kan waarderen – hallo mooie higlighters – is mat nog steeds m’n lievelings. Heb ik even geluk! Matte make-up is het helemaal namelijk dit seizoen. Toen ik de nagellakjes van de Miss Sporty Matte About You-collectie zag ben ik echt direct naar de winkel gerend. Deze grijs/paarse én matte kleur (#001 Mauve, €2,49) was me op het lijf geschreven! Ik ben als een tierelier de winkel ingerend en heb snel het lakje afgerekend, zonder eigenlijk even een blik te werpen op de rest van de collectie. Die is ook zeker de moeite waard bleek toen ik een aantal producten toegestuurd kreeg.

Miss Sporty So Matte Coverstick

Wat dacht je van de So Matte Coverstick (#001 light of #002 medium) voor maar €1,99? Fijn om pukkeltjes te verbergen, donkere kringen te vervagen (hier gebruik ik ‘m voor) of vlekjes te verdoezelen. Een lekkere romige stick.

Miss Sporty Check Matte Nail Polish

Het feit dat ik als een malle naar de winkel ben gerend om een van de 3 lakjes uit deze Check Matte Nail Polish-collectie (€2,49 per stuk) zegt genoeg. Ik heb namelijk meer dan 100 nagellakkleuren en deze móest en zou ik hebben. Sindsdien behoort #001 Mauve tot m’n favorieten, maar #002 Ultimate Pink en #004 Total Darkness zijn ook tof. Een klein minpuntje: als je te dik lakt wordt de nagellak niet echt mat en nu ik ‘m een aantal maandjes heb en veelvuldig heb gebruikt, is de textuur wat stroperig geworden.

Studio Color Mono Matte Eye Shadows

Toen deze matte oogschaduws op m’n mat lagen, viel me direct op hoe bijzonder de pastelkleuren zijn. Heel zacht. De matte mono’s (€1,99) zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: bruin (#123 Chocolate), roze (#124 Sentimental) en zachtgeel/beige (#125 Nude). Helaas vind ik het pigment dat eraf komt voor mij persoonlijk te weinig, maar het matte effect vind ik wel heel erg mooi. Perfecte oogschaduw dus voor de lieflijke ooglooks. Oh en extra handig aan mono’s: je kunt ze zo in je toilettas kieperen en hoeft niet op pad met een volledig palette waar je maar een paar kleurtjes uit gebruikt.

Deze Miss Sporty-collectie is momenteel verkrijgbaar bij Etos.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Budget make-up | Miss Sporty Matte About You

  1. Misschien dat ik wel een lakje ga scoren van deze collectie. De andere producten maken mij niet enthousiast maar ik heb één mat lakje van Essence en ik zou eigenlijk nog wel een matte lakje willen.

Comments are closed.