Budget highlighter: MUA Rosewood Glimmer voor zongebruinde look

‘Wat ben je bruin’. Ik heb het de afgelopen maanden regelmatig gehoord. Maar de grap is: ik ben helemaal niet bruin. Ik blijf altijd uit de zon, want die pigmentsnor wil ik niet meer terugzien. En ik draag ook sinds een paar maanden (bijna) geen foundation meer.

Zou het dan toch Oenobiol Autobronze zijn? Maar nee, – nog – niet. Ik zie er zongebruind uit door deze jongen: de MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter. Ik gebruikte ‘m al in verschillende kleuren, maar nu is Rosewood Glimmer echt mijn grote liefde op make-up-gebied.

Highlighter als bronzer

En als je nu denkt ‘Marloes, je doet het helemaal fout’ dan heb je groot gelijk. Het is een highlighter voor de donkere huid. Maar ik vind de glow zó mooi, dat ik ’t gewoon als bronzer gebruik. Of gebruik ik het eigenlijk wel zoals je bronzer hoort te gebruiken? Nope. Ik breng wat glow aan op de appeltjes van m’n wangen en op m’n neus. En dan krijg ik dus steeds te horen dat ik er zo lekker ‘sunkissed’ uitzie. Dikke prima. Creatief met budgetmake-up. De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter en ik zijn deze zomer dikke vrienden! Zeker voor die € 5,99 zal ik ‘m forever en ever opnieuw kopen.