Bloggen vanuit de sneeuw in Zwitserland

Als je me al een tijdje ‘kent’, dan weet je dat ik voor verschillende platforms schrijf. Sinds kort mag ik Wintersportweerman.nl ook tot dat lijstje rekenen. Superleuk! Het is ook daarom dat ik dit kan typen vanuit een prachtig winterwonderland in Mürren, Zwitserland. Ik ga namelijk iets spannends doen. Deelnemen aan de Inferno Rennen. De langste skiwedstrijd ter wereld (14,9 kilometer). Ben je benieuwd naar mijn belevenissen? Gisteravond kwamen m’n avonturen van dag 1 online: de voorpret. Nieuwsgierig en wil je meer weten over wat voor ’n race ik dan precies aan meedoe en hoe ik hier kwam met m’n privéjet van SkyWork Airlines? Lees dan ‘Een duivelse skirace: de voorpret is begonnen.’

One thought on “Bloggen vanuit de sneeuw in Zwitserland

Comments are closed.