Andrélon Skin doucheschuim: doe de test welke geur bij jou past

Ik ben groot fan van Andrélon zilvershampoo en vroeger stond er bij ons thuis in de douche altijd een fles Andrélon. Toch was ik niet per se enthousiast toen ik hoorde dat Andrélon (Skin) met een huidverzorgingsproduct kwam. ‘Oké Andrélon. Why?’. Maar ik ben de kwaadste niet en stapte toch onder de douche met Andrélon Ochtend Boost doucheschuim.

anderelon doucheschuim

Douchen moet ik toch. Dus dan net zo goed met deze nieuwe doucheschuim. Ik ruilde mijn Botanical Boost in voor Andrélon Skin. En toen gebeurde er iets wat ik niet verwacht had: ik ben om. Het is zacht voor je huid. Betaalbaar. En het ruikt goddelijk. Dus ja, wie ben ik dan om deze doucheschuim niet met open armen te ontvangen? Ik ben nou eenmaal een sucker voor lekker ruikende doucheschuim.

Budgetproof tip: dit soort zeepschuimproducten voor onder de douche doen ook heel goed dienst als scheerschuim.

anderelon doucheschuim

3 verschillende geuren Andrélon Ochtend Boost doucheschuim

‘De Appelbloesem & Cranberry-variant ruikt naar de zomer en doet je zintuigen prikkelen. Bloedsinaasappel & Gember heeft een prikkelende geur met een ietwat donker verleidelijk aroma waar je direct verslaafd aan raakt. De Mango & Mandarijn-variant combineert de honingzoete geur van mango met het iets pittigere en spicy mandarijn.’ Mijn favoriet? Sowieso die met mango en mandarijn!

Vind uit welke geur het beste bij jou past

Ik kan er nog veel woorden aan vuil maken, maar dat is niet nodig. De doucheschuims zijn niet reuzebijzonder. Gewoon lekker betaalbaar en qua geur een echt feestje. Daar verdwijnt je ochtendhumeur wel als sneeuw showerfoam voor de zon mee.

Andrélon Ochtend Boost doucheschuim kost €5,99 (200 ml) en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.