Alleen op mini-vakantie naar Griekenland | Samos-vlog 1

Ondanks dat ik al meer dan 4 jaar een hele leuke vriend heb, ben ik onlangs verliefd geworden. Op een ander. Een Griek. Samos. Ja, dat is een eiland natuurlijk. Ik had er maar 2 dagen voor nodig. Wat mooi, groen, charmant en vriendelijk is Samos, zeg. Alhoewel ik al eerder op een Grieks eiland ben geweest – Kos – was dit totaal anders dan ik had verwacht. Veel authentieker. Veel meer écht Griekenland voor mij gevoel.

In m’n eentje op Samos

Ik was in m’n uppie op Samos voor het #ilovegriekenland-project, waarbij 100 bloggers naar 100 verschillende Griekse bestemmingen worden gestuurd. Last minute besloot ik om mijn avonturen al vloggend vast te leggen en dit is deel 1. Voornamelijk een kletsblog waarbij ik naar mijn eindbestemming reis. En me keer op keer verbaas. Waarover? Om dat te weten te komen zul je toch echt moeten kijken.

In de 2 vlogs die hierop volgen zie je meer van Griekenland. Beloofd!

One thought on “Alleen op mini-vakantie naar Griekenland | Samos-vlog 1

  1. Leuk ik ga van de zomer weer naar Kos, ben dol op Griekenland ben ook op Rhodos, zakynthos en kreta (minst leuk) geweest. Geniet lekker.

Comments are closed.