Afound – online H&M outlet, COS, Arket, &Other Stories en meer – gaat morgen online voor Nederland

We moesten er even op wachten, maar de website van Afound (de online outlet van de H&M Group) gaat dan morgen echt online voor de Nederlandse budgetproof shopper. Tijd voor een klein vreugdedansje! Ik kan je verklappen: na een pre-shopping sessie vandaag (voordat de online marktplaats dus morgen officieel zijn deuren opent) vind ik het aanbod zeker niet tegenvallen. Mooie items en merken voor kleine(re) prijsjes. Een fijne manier ook om favorieten uit vorige collecties – die je net hebt gemist – alsnog te scoren of designermerken voor minder te shoppen.

Mijn favoriete merken die ik vandaag tegenkwam waren H&M, COS, &Other Stories, Arket, NA-KD, Weekday, Monki, Nelly, Nyden en Hunkydory.

Beeld: Afound.com.

Voor wie de H&M outlet nog niet kent

Afound is een marktplaats waar je elke dag nieuwe deals vindt, zonder dat ze daarvoor nieuwe materialen produceren. Je vindt er afgeprijsde mode, accessoires, schoenen, interieur- en lifestyleproducten voor dames, heren, kinderen en baby’s. Op afound.com shop je bij verschillende verkopers, van wereldwijde modemerken tot lokale winkeliers. Samen bieden we honderden modemerken en een fantastisch assortiment dames-, heren-, kinder- en babykleding en interieurartikelen.

Afound is een onafhankelijk merk binnen de H&M Group. “We houden van mode en zijn er trots op niet alleen alle merken van de H&M Group aan te bieden, maar ook ontelbare bekende merken van onze partners en verkopers. Elke dag nieuwe deals. Shop online met gratis retouren.”

Ontdek als eerste spectaculaire deals voor mode, accessoires, schoenen, interieur- en lifestyleproducten voor dames, heren, kinderen en baby’s van tal van lokale en internationale merken. Mis je kans niet: morgen gaat de webshop open! HAVE FUN!