Afound: H&M’s koopjesparadijs | nieuwe budgetketen

Heb je het al gehoord? Naast onder meer H&M, COS, Weekday, &Other Stories en Monki komt de H&M Group nu met een nieuwe winkel: een budgetketen! Afound, gaat het heten. Wat spannend! Zou het wat worden? Nóg goedkoper dan H&M? Hoe dan?

Dit jaar wordt de eerste Afound-winkel geopend in Stockholm, maar of wij er in Nederland ook eentje krijgen is nog niet bekend. Wel kunnen we binnenkort online shoppen bij de discountketen van H&M.

HM Afound budgetwinkel 1

Wat vind je bij H&M’s discounter Afound?

Seizoenloze kleding en accessoires van Zweedse en internationale merken, in verschillende prijscategorieën. Oke, oke. Klinkt goed so far! Ze verkopen dus niet alleen kleding van H&M, maar ook van andere merken. En zouden ze hun grote eigen voorraden ook in de (online) outletwinkel aanbieden? Ik ben benieuwd! Ze gaan in ieder geval de strijd aan met Primark met hun kleding tot 70% korting. Ik heb me uit nieuwsgierigheid in ieder geval alvast opgegeven voor pre-shop access. Laat maar komen die winkel!

Wanneer opent Afound?

Nou, daar doen ze nogal mysterieus over. Het wordt sowieso 2018, maar wanneer is nog niet bekend. Wel zie je op de site al dat ze later deze maand meer bekend gaan maken. Stay tuned!

Ben jij net zo nieuwsgierig?