Action kerstballen: de leukste goedkope kerstballen

Kerstballen met licht, met veertjes, gedipt in glitters, enorme ballen van 14 cm, kerstballen in poederkleuren; Action stelt nooit teleur wat betreft goedkope maar trendy ballen. Dit jaar is alweer het tweede jaar dat ik kerst bij Action achter de schermen mag meemaken. Dat betekent als eerste alle ballen van dit jaar zien! En hoewel het ’t hele jaar door leuk is om de marketingafdeling te mogen ondersteunen, zijn sint- en kersttijd toch wel m’n lievelings. Kijk al die leuke goedkope kerstballen dan!

Goedkope kerstballen bij Action

Welk budget je ook hebt om de kerstfeer in huis te halen, het kan! De ballen starten namelijk vanaf €0,39 cent. Zelf heb ik alles behalve een klassieke boom dus alle rode, gouden of groene ballen sla ik over, maar hoe gekker hoe beter. De toppers van dit jaar zijn toch wel de echte glazen kerstballen met katten en honden (€1,29). Die gaan hoge ogen gooien in het cadeautjesspel met vriendinnen heb ik zo het idee. Maar ook de pastelkleurige kerstballen en die in poederkleurtjes zullen niet misstaan in een hip interieur. Kom maar door met die instagramwaardige kerstbomen! Ik kan in ieder geval niet wachten om mijn boom dit jaar op te tuigen. Eindelijk plek genoeg in huis voor een echte kerstboom. Welke kerstballen zouden mooi staan bij onze metallic-groene muur?

Dit is slechts een greep uit alle goedkope kerstballen van Action dit jaar, maar op de website staan er nog veeeeel meer. En zal ik nog eens iets verklappen? In de winkel is nog meer keuze, want in de meeste gevallen staat niet 100% van het assortiment op de site.

Hoe ziet jouw boom eruit dit jaar?

One thought on “Action kerstballen: de leukste goedkope kerstballen

Comments are closed.