5x essence schoencadeautjes onder de €4

Het schap van budget-makeupmerk essence is een schoencadeautjes-walhalla op zich! Kies iets leuks en betaalbaars uit het schap, schrijf er een leuk gedichtje bij en je maakt de hele dag van je moeder, zusje of beste vriendin goed! Hierbij wat inspiratie: 5 betaalbare, leuke make-upproducten die je nog snel kunt shoppen om deze week voor Sinterklaas te spelen.

essence prismatic rainbow glow highlighter (#10 be a unicorn) | €3,59

Alleen al de looks van deze highlighter zijn fantastisch. Wat zal ‘ie mooi staan op je make-uptafel! Het perfecte cadeautje voor de ware unicornlover. ‘De reflecterende pigmenten zorgen voor een prisma-glow en zijn geschikt voor iedere huidtint’.

essence browmarker | €2,99

Wenkies on fleek met deze marker. Hij zou niet misstaan in je etuis, maar hij hoort in je make-uptasje thuis. Wat een topproduct vind ik dit persoonlijk! Je brengt je wenkbrauwen snel ik vorm en het blijft de hele dag zitten. Let wel op dat je een kleur kiest die goed bij de kleur van je wenkbrauwhaartjes past.

essence fame in a bottle (#02 Fame) | €1,99

Ik vind dit dus een geweldig product en een rotproduct tegelijkertijd. Haha. De glitters zijn geweldig en je kunt ze deze feestdagen op 1001 manieren gebruiken. Maar zodra je het potje opent, vind je wekenlang óveral glitters terug. Soit. A little glitter never hurt anyone. Toch? Ik gebruik de glitters zelf het liefst voor een feestelijke manicure.

essence instant volume boost mascara | €2,99

Een goede mascara kan iedere vrouw wel gebruiken. Bij voorkeur eentje die lang blijft zitten, je wimpers mooi scheidt én lekker betaalbaar is. Voor €2,99 is deze mascara echt een musthave. Hallo volumineuze wimpers! Toppertje van Sint voor alle beauty’s.

essence metal shock lipstick (#03 ace of hearts) | €2,99

Rode, metallic lippen schreeuwen ‘feestdagen’. Vind je niet? Superleuk om deze lipstick ruim op tijd voor Kerstmis en oud en nieuw in je schoen te vinden. Hij is lekker creamy en daardoor supercomfortabel op je lippen, maar niet echt kissproof.

Welk make-upje van essence zou jij het liefst in je schoen vinden?

One thought on “5x essence schoencadeautjes onder de €4

Comments are closed.