2e collectie Heidi Klum en Lidl #LETSCELEBRATE | morgen in de winkel te koop

Morgen is het zover. Dan ligt de 2e collectie van Lidl & Heidi Klum (Let’s Celebrate) in de winkels. Maar wat je misschien nog niet weet, is dat je dit weekend al online kunt bestellen. En terwijl ik dit schrijf (op zaterdag) is bijna alles nog in elke maat beschikbaar. Liever eerst zien en voelen wat je koopt? Dan doe je morgen boodschappen bij Lidl.

Beeld: Lidl.
Heidi Klum Lidl LetsCelebrate
Beeld: Lidl.

De vorige collectie in samenwerking met Heidi Klum ging als warme broodjes over de toonbank. Zou dat met deze collectie voor de feestdagen ook het geval zijn? Er zitten écht leuke dingen bij – hallo bruinrode bontjas en multicolor glitterrokje. En de prijzen zijn zoals je gewend bent van Lidl lekker laag (vanaf €7,99 tot €39,99). Goed om te weten: de verzendkosten zijn maar €2,99.

Wat kun je verwachten van deze collectie? Feest! Veel fluweel, satijn, sequins en nepbont. Alles verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 44.

Had je nog iets van de vorige Heidi & the City-collectie op het oog? Ik zag dat daar ook zeker weer e.e.a. van is bijgevuld.Wat dacht je van die echte leren pumps met luipaardprint voor €24,99? Yessss. Ondanks dat ik een suède paar van Mango in de kast heb staan dat er behoorlijk op lijkt, kon ik ze niet weerstaan.

Heidi Klum Lidl LetsCelebrate 2 - blazer
Beeld: Lidl.
Heidi Klum Lidl LetsCelebrate - pailettenjurk
Beeld: Lidl.
Beeld: Lidl.
Beeld: Lidl.
Beeld: Lidl.