Tip van Ellen: zilver haar met Fudge & Guhl schuimversteviger + korting

Hoe zilverder hoe beter. Dan heb ik het over m’n haar. En daar heb ik tegenwoordig best wat medestanders in. Zo leuk om dan ook regelmatig tips te ontvangen voor het perfecte zilveren haar. Gisteren ontving ik een berichtje van collega-blogger Ellen met haar truc voor het perfecte zilverblonde haar. Komt ‘ie!

Ellen: “Ik las je blog over de zilvershampoo. Ik gebruik Fudge zilvershampoo. Mijn tip: uren laten intrekken. Ik doe het vaak aan het begin van de avond in m’n haar en voor ik ga slapen ga ik onder de douche. Het is dan helemaal hard geworden. Voor het stylen (ik föhn altijd) deze Guhl schuimversteviger erin en klaar! Nu 1+1 gratis bij het Kruidvat.

Ik: “O, die schuimversteviger heb ik nog nooit gebruikt, maar volgens mij heb ik ‘m ergens in de kast liggen. Haha. Ooit gekregen voor een review.”

Ellen: “Ik ben in de afgelopen jaren een soort van hip-grijs-haar-pro geworden hier in het dorp. Een paar minuten intrekken doet niks, een paar uur zeker wel! En dat schuim, dat zou ik maar snel uit je kast halen want die doet t bij mij heel goed. Oja, en de bijpassende blauwe crèmespoeling gebruik ik ook, want gewone zorgt ervoor dat het er sneller uit gaat. Ps. dit is trouwens zeker geen goedkope hobby… dus als jij m Budgetproof kan verzonnen, graag!”

Ik: “Haha. Ja, dure hobby lijkt me inderdaad met al die producten gecombineerd. Heb je Zilver Care van Andrélon al geprobeerd zelf? Ik vond de combi shampoo, masker en conditioner echt supergoed werken. Jouw zilveren coupe is trouwens bewonderenswaardig! Ik spotte ook wat lila plukjes afgelopen week <3.”

Heb jij nog een tip voor het ultieme zilveren haar? Wij horen het graag!

Foto’s © Ellen.