Zin in een roadtrip? | WIN een huurauto

roadtrip huurauto winnen sunny cars

Heb je al zomerplannen gemaakt of staat er wel een tripje op de planning, maar laat je alle opties nog even open? Als je zin in een roadtrip hebt, lees dan snel verder! Vandaag (3 mei) is het de dag van de zon. En zon, daar hopen we meestal op tijdens een trip of langere vakantie. Zon is – in de meeste gevallen – onmisbaar voor een geslaagde vakantie. Daarom zet ik 1 van mijn volgers in het zonnetje en mag ik op deze mooie dag een huurauto voor een roadtrip weggeven. Althans, een cadeaubon ter waarde van €150 waarmee je een auto kunt huren bij Sunny Cars voor een fijn dagje weg!

roadtrip huurauto winnen sunny cars

Zo win je die tegoedbon voor een huurauto

€ 150 tegoed dus voor een huurauto van Sunny Cars. Je mag helemaal zelf weten waar je het tegoed voor gebruikt. Liever een dagje roadtrippen in eigen land of tel je het tegoed neer voor een autootje op je zonvakantiebestemming? Mag allemaal! Meedoen met de winactie is heel simpel.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

4 thoughts on “Zin in een roadtrip? | WIN een huurauto

 1. Oh my god! Dit zou écht, maar dan ook echt ideaal zijn voor de stedentrip/roadtrip die ik gepland heb staan. De datum en de van/naar vliegvelden zijn me bekend, maar verder heb ik nog niets vast staan. En dat wordt zo langzamerhand toch wel eens tijd 🙂 Gelukkig komt er binnenkort vakantiegeld aan, hopelijk kan ik dan een verblijf in Italië boeken 😀
  Vliegen naar Milaan en als ik dan toch al in Italië ben, was m’n idee, waarom dan niet meteen doorrijden en dus roadtrippen richting het prachtige Toscane! Oohh ik heb er zo zin in! Waahhhh 😀
  Hopelijk gaat vriendlief ook nog alsnog akkoord, met een autoreisje die kant op. Oké, Milaan op zich is natuurlijk ook te gek, maar ik wil nu zo graag naar Toscane. En met ’n huurauto komt dat dus helemaal goed.

 2. Ohhh deze winactie komt echt op een perfect moment, superleuk!! Ik heb net met mijn vriendje een ticket geboekt voor een weekje Sicilië en daar rondrijden met een huurauto is natuurlijk fantastisch. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk uit de week halen en genieten van alle pracht die dit eiland te bieden heeft 🙂 ik zie ons al cruisen op de etna, langs prachtige kustwegen en door schattige Italiaanse dorpjes, af en toe stoppend voor een lekkere gelato… Yes heb er zoveel zin in!

 3. Wauw wat gaaf!
  Ik wil dit jaar graag eens alleen op reis, kijken hoe dat bevalt.. lekker touren lijkt me dan ideaal.
  Berlijn staat al jaren hoog op mn lijstje, lijkt me heerlijk om daar heen te rijden 🙂 ben jij daar wel eens geweest? zo ja, benieuwd naar je tips.
  Ik volgde je al gezellig op facebook

  Fijne dag

 4. Ik duim voor mijn man Mart ter Horst. Als het goed is staat er voor hem, en mijn twee zonen ‍‍binnenkort een paar dagen weg op de planning. Mijn zonen doen op dit moment eindexamen. We willen ze verrassen met een paar dagen weg. Waar naar toe is afhankelijk van de vliegprijzen en waar de zon schijnt. Een huurauto van Sunnycars zou goed van pas komen. En het cadeau krijgen is een mooie meevaller.

Comments are closed.