Wil jij iemand een leuke verjaardagskaart sturen?

Als je jarig bent, is het heel leuk om een kaartje te ontvangen. Dat betekent echter wel dat je ook moet herinneren wanneer je vrienden jarig zijn. Dat is niet altijd eenvoudig, want als je het pas de dag van tevoren ontdekt, moet je alles in werk zetten om te zorgen dat je zo snel mogelijk een kaartje op de bus doet. Gelukkig kan dit alles tegenwoordig veel eenvoudiger.

Het enige wat je nodig hebt, is een goede online aanbieder van verjaardagskaarten. Om je te laten zien hoe eenvoudig het is om iemand een persoonlijk kaartje te sturen, zullen wij stap voor stap uitleggen hoe je zorgt dat je iemand een kaartje stuurt op zijn of haar verjaardag.

Koop je kaartje online

Een kaart kopen in de winkel, zorgen dat je genoeg postzegels in huis hebt, door weer en wind naar de brievenbus fietsen; het is allemaal niet meer nodig wanneer je je kaartje online bestelt. Je kunt gewoon naar een site zoals die van Hallmark gaan om daar een mooi kaartje uit te zoeken. Op deze site zijn tal van mooie kaarten te vinden en er is voor ieder wat wils. Zoek jij een kaart voor een verjaardag van een man? Het lijkt misschien moeilijk om een passende kaart te vinden, maar de betere aanbieders zorgen er altijd voor dat er een leuke, persoonlijke of originele kaart beschikbaar is. Het maakt niet uit of je een kaartje wilt sturen aan een man die twintig jaar oud wordt, of aan iemand die vijfenzestig kaarsjes uit mag blazen; voor iedere leeftijd is er een passende kaart.

Personaliseer je kaartje

Het grote voordeel van een kaart online kopen, is dat je hem hier ook gelijk kunt schrijven en posten. Nadat je de kaart aangeklikt hebt die jij graag wilt verzenden, krijg je een menu te zien waarin je jouw kaart kunt personaliseren. Schrijf een leuke boodschap in de kaart, kies het lettertype dat je mooi vindt en kies de lettergrootte. Zo kun je ervoor zorgen dat de tekst goed over de kaart verdeeld is waardoor deze er visueel nog aantrekkelijker uitziet. Is de kaart geheel naar wens gemaakt? Dan is het tijd om hem te versturen. De aanbieder zorgt ervoor dat de kaart op tijd verzonden wordt. Je kunt vaak tot ’s avonds laat bestellen en dan wordt je kaart nog altijd de volgende dag bezorgd. Attent zijn was nog nooit zo gemakkelijk!

Stel een reminder in

Als je veel vrienden hebt, moet je veel verjaardagen onthouden. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en stel een reminder in. Je krijgt dan op tijd een berichtje. Je kunt ook aangeven wanneer je kaart verzonden moet worden, dus je kunt altijd ruim op tijd je verjaardagskaarten maken en inplannen. Zo kun jij er zeker van zijn dat je nooit meer een verjaardag vergeet en dat alles zonder dat je er veel werk van hebt. De beloning voor al dit werk zal op jouw verjaardag komen, reken maar dat je overladen wordt met kaartjes!