Een leuke manier om op te vallen als bedrijf: logo bedrukking op servies

Als ondernemer is het belangrijk om op te vallen tussen je concurrenten. Een manier om jezelf te onderscheiden, is door je bedrijfslogo op verschillende plekken goed te laten zien. Bijvoorbeeld door het op servies te laten bedrukken. Hierdoor straal je niet alleen professionaliteit uit, maar bevorder je ook merktrouw bij je klanten. In deze blog zetten we de 5 belangrijkste voordelen op een rijtje van het bedrukken van servies met je bedrijfslogo.

Servies bedrukken

Het bedrukken van servies met je bedrijfslogo zorgt voor een hoge mate van merkherkenning bij klanten. Of het nu gaat om kop en schotel bedrukken, borden of glazen, je logo kan op elk voorwerp worden gedrukt. Dit zorgt ervoor dat de klant op verschillende momenten in aanraking komt met je merk en het zich hierdoor beter herinnert. Door je logo prominent te plaatsen op kop en schotel, krijgen klanten een bevestiging dat ze er goed aan doen met jou samen te werken.

Klantbeleving verhogen

Een groot voordeel van het bedrukken van servies, is dat de klantbeleving wordt verhoogd. Met servies bedrukken met jouw logo, beïnvloed je de klantbeleving op een positieve manier. Het laten zien van je logo geeft klanten een gevoel van vertrouwen in je producten en verbetert de algehele klantervaring. Let er maar eens op bij andere merken, het straalt namelijk professionaliteit uit.

Eenheid creëren

Een ander voordeel van het bedrukken van servies met jouw logo, is dat er eenheid wordt gecreëerd. Zeker wanneer je op verschillende onderdelen van het servies je logo laat drukken en op andere voorwerpen binnen het bedrijf. Om eenheid te creëren binnen een bedrijf, speelt het bedrukken van servies een belangrijke rol. Door het bedrijfslogo op servies te drukken, krijgen mensen een gevoel van verbondenheid met het bedrijf. 

Merktrouw bevorderen

Iets wat erg belangrijk is binnen ieder bedrijf, is merktrouw bevorderen. Door het bedrukken van servies met je bedrijfslogo, bevordert het vertrouwen in jouw merk van klanten. Iedere keer dat een klant het servies gebruikt, ziet hij of zij het logo van jouw bedrijf. Dit spoort de klant aan om terug te komen naar jouw bedrijf, omdat hij of zij een (al dan niet onbewuste) band heeft opgebouwd met jouw merk. En dat is precies wat je wil als bedrijf. 

Het bedrukken van servies met je bedrijfslogo draagt bij aan de promotie van je bedrijf en het versterken van je merk. Overweeg daarom eens om je bedrijfslogo te laten bedrukken op kopjes, schotels of ander servies.