Wie is de Mol 2014

S P O I L E R   A L E R T !

Ja! Wie kijkt er ook ‘Wie is de mol’ dit seizoen? Al die jaren liet ik ‘Wie is de mol’ aan me voorbij gaan tot vorig jaar! Toen besloot ik ineens om in een verveelde bui het hele seizoen terug te kijken voordat de finale op TV was geweest. Wat een leuk seizoen was dat! Kees, een fantastische mol. Nu ben ik dit seizoen heel braaf alle afleveringen aan het volgen. Niet op donderdagavond als het op televisie komt (kijken!) maar samen met m’n vriendje als we elkaar zien. Dat zorgt er wel eens voor dat ik op werk weg moet lopen of moet smeken dat ze niet verklappen wie er uit is … ;). Toch klets ik graag over ‘de mol’ dus daarom ook een artikeltje op Budgetproof.nl. Dus wie kijkt er? Wie denk jij dat het is? Ik denk dat het Daphne is, maar ook weer niet. Als Daphne de mol van 2014 is dan is dit echt een bizar slecht seizoen, denk je niet? Waarom Daphne?

wie is de mol 2014

  • Daphne kreeg in de eerste aflevering direct een rood scherm.
  • Ze wist van te voren te vertellen dat ze naar een Chinees staatscircus zouden gaan en daar zouden moeten kiezen wie Owen en Susan waren. Huh? Dit kun je toch nooit raden?
  • Daphne zegt nooit wie zij denkt dat de mol is.
  • Tijdens de aflevering ‘een zware keuze’ zei ze ineens uit het niets tegen Aaf dat één van de groepjes met de trein zou gaan terwijl dit niet het geval was.
  • Tijdens dezelfde aflevering zei ze voor de test dat ze het gevoel had dat ze al bij de finale waren, dat ze wel wist wie de mol was en dat iedereen er nu wel uit mocht. Vervolgens kiest ze bewust Susan die een vrijstelling heeft ingezet en verlaat niemand het spel. Als mol zijnde wil je natuurlijk zoveel mogelijk spelers in het spel houden.

Raar toch? Maar het is zo overduidelijk dat het ook een briljante afleidingsmanouvre zou kunnen zijn! Sophie zou wat mij betreft ook wel de mol kunnen zijn ;). Al het geld is ineens gepost en op de roeiboot zat ze maar een beetje te aaien met die peddel. Ik ben heel beniewd naar jullie theorieën. Wie denk jij dat de mol is? En waarom?

3 thoughts on “Wie is de Mol 2014

Comments are closed.