VILA concept store in de Kalverstraat (A’dam)

Gooi de winkels van &Other Stories, Sissy Boy en COS met z’n allen in een pan. Even roeren en spuit er een betaalbaar sausje overheen. Wat krijg je dan? De mooie en gezellige concept store van VILA. Dankzij knapperd Chloë kon ik bij de opening zijn van de nieuwe VILA concept store in de Kalverstraat in Amsterdam. Betaalbare kleding, sieraden, make-up en woonaccessoires in een mooi vormgegeven winkel. Ik was tijdens de opening bepakt en bezakt alle hoeken van de winkel aan het ontdekken, dus had minder tijd en zin om kleding te passen. Daarvoor ga ik zeker nog eens terug. Wel scoorde ik een leuke headband (ik haat koude oren!). Die was echt te cute om niet gelijk in te pakken. Ps. hoi, ook eens een foto van mij. Je kunt me niet over ’t hoofd zien in m’n fluffy fashionable Tweety-pak.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

19 thoughts on “VILA concept store in de Kalverstraat (A’dam)

  1. Ziet er leuk uit! Ik hou van Vila en deze winkel is nu een stuk lichter en zit er gezelliger uit, nog leuker winkelen dus :)!

  2. Mooie foto’s heb je gemaakt!
    Ik was er ook samen met een andere blogger. (:
    Vond de winkel er zo mooi uit zien!

  3. Ik ben mega fan van de Vila concept store. Ben al een tijdje minder geld aan het uitgeven, maar misschien piep ik deze week wel even langs!

  4. Wat een prachtige winkels, ik zie zoveel mooie dingen. Ik moet nodig eens gaan kijken. En je foto’s zijn echt prachtig geworden!

Comments are closed.