Vergeet McDonalds en Burger King: écht lekker Amerikaans eten bij Hudson

Vergeet die kleffe hap en droge broodjes bij Burger King en McDonalds. Bah. Ok, voor een milkshake ben ik er regelmatig te vinden (guilty pleasure), maar verder moet ik er niets van hebben. Voor écht lekkere burgers (en ander U.S. inspired eten) ga je vanaf nu naar Amerikaans pop-up restaurant Hudson in Danzig (in Den Haag). Ik was nog nooit in Danzig geweest. Ten eerste ben ik niet zo’n feestbeest (niet dat ik mezelf saai vind, maar ik heb niet voor niets deze DIY Andy Warhol poster in m’n woonkamer hangen) en ten tweede kom ik als Haarlemmer ook niet zo heel vaak in Den Haag. Maar Danzig / Hudson ziet er super gezellig uit. Al twijfel ik een beetje of je er in rood licht nou juist beter of slechter uitziet ;). Tijdens het persdiner propte ik mezelf helemaal vol met al het lekkers dat ons voorgeschoteld werd. Ik kan je vertellen: Y-U-M-M-Y! Met dat eten zit het wel goed. De menukaart is veel uitgebreider dan verwacht en het is dan ook moeilijk kiezen. Mijn aanrader: ga voor Hudson’s Mix Up. Dan kun je verschillende dingen proeven: een mini Hudson-burger, spareribs, gegrilde kipfilet en een satépies geserveerd met coleslaw, knoflook- en BBQsaus, salade én patatjes. Voor dit alles betaal je verre van de hoofdprijs: €17,50. Super betaalbaar! Als je dan nog niet nokkie-vol zit dan moet je zeker ook de cheesecake bestellen. Je dineert immers in een Amerikaans restaurant, dan kan de cheesecake niet ontbreken. Groot voordeel wat mij betreft: zonder vruchtenshizzle on top. Ben je meer van de koffie als toetje? Dan kun je je alvast verheugen op het Oreo-koekje dat erbij komt. Wat nou super food en overpriced salades? Burgers, cheesecake en milkshakes zijn meer mijn ding! Ik ga dan ook zeker nog eens terug om de Oreo-milkshake te proberen, daar had ik écht geen plek meer voor! Als je het wel érg gezellig vindt, dan kun je de hele dag bij Hudson blijven hangen. Je kunt er namelijk lunchen, dineren én uitgaan. Lange Houtstraat 9, Den Haag: wie zie ik daar?

Ps. Dankjewel aan Denise (Follow My Footprints) dat ik als je +1 mee mocht :). Follow on Bloglovin Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

18 thoughts on “Vergeet McDonalds en Burger King: écht lekker Amerikaans eten bij Hudson

  1. Jammer dat Den Haag niet echt naast de deur is, anders had ik daar zeker wel willen eten. Het is wel mijn soort voedsel wat ik zoek bij een avondje uit eten. Erg leuk! xxx Lucinda

  2. Wow superlekker! Deze Haarlemmer komt ook niet vaak in Den Haag maar ik denk dat ik mijn vriend hier stiekem heel blij mee maak (hij is opgegroeid in omgeving Den Haag).

  3. Je hebt er ook 1 in Rotterdam zitten (vlakbij de Witte de Withstraat) en ik vind het heerlijk eten daar. Had er geen hoge verwachting van, maar was aangenaam verrast! Kom er graag voor lekker burgers schansen.

Comments are closed.