Veganistisch uit eten in Rotterdam bij Gare du Nord

Toen het programma voor het ibis-hotspotweekend in m’n mailbox verscheen ging er eventjes een ‘ojee’ door m’n hoofd. Er stond namelijk een etentje gepland bij restaurant Gare du Nord, waar ze volledig veganistisch koken. Naar eigen zeggen 100% plantaardig, biologisch en duurzaam. Een mooi initiatief voortgekomen uit de constatering dat er steeds meer dikke kindjes in Rotterdam bijkwamen. Hieruit resulteerde dit restaurant en het ‘Kook met mij mee-project’ (op basisscholen lekker en duurzaam eten promoten). Alsof volledig plantaardig eten al niet bijzonder genoeg is mag je aanschuiven aan een tafeltje in een echte treinwagon. Hoe leuk is dat? Ik vond het geweldig! Oja, ik dwaal af. Waarom ik ‘ojee’ dacht? Ik ben echt het tegenovergestelde van een veganist. Geef mij een homp vlees en ik ben gelukkig (sorry vega’s). Maar ik moet zeggen dat het eten me héél erg positief verrast heeft. Ik heb lekker gegeten en Gare du Nord bewijst dat gezond eten niet duur hoeft te zijn. Een driegangen-menu kost namelijk maar €21,50. Budget, yes!

Ben je net als ik een sucker voor eten op bijzondere locaties? Wil je genieten van een bijzonder menu? Restaurant Gare du Nord is the place to be!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Veganistisch uit eten in Rotterdam bij Gare du Nord

Comments are closed.