Unboxing goodiebox Meuq

Bij een goede lancering hoort een goodiebag natuurlijk ;). In dit geval een goodiebox, want de lancering van een site waar je je tweedehands schoenen kunt verkopen moet afgesloten worden met een goed gevulde schoenendoos ;). Ik vind het zelf altijd heel erg leuk om te zien wat er in goodiebags zit dus daarom besloot ik gelijk dezelfde avond de box op film uit te pakken. Benieuwd wat we allemaal mee naar huis kregen? Bekijk dan m’n filmpje waarin ik de goodie-doos uitpak.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Unboxing goodiebox Meuq

    1. Hey Mirne, wat vervelend dat je het niet zo goed hoort, ik hoor het geluid prima. Het is niet keihard opgenomen omdat ik in de tuin zat te kletsen maar wel verstaanbaar 🙂

Comments are closed.