Tie dye / marble nagels

Het festivalseizoens komt er weer aan en daar krijg ik op de één of andere manier altijd zo’n ‘hippie’ gevoel bij. Shortjes, bloemen in het haar én tie dye of marble nagels! Vandaag deel ik een aantal tutorials voor tie dye nagels. Het effect is echt super en het is helemaal niet moeilijk! Ik heb het een aantal jaar geleden een paar keer gedaan en ga binnenkort maar weer eens met bakjes water, nagellak en sateprikkers aan de slag denk ik voor tie dye / marble nagels;).


Foto’s van Fashionista.com & Tumblr

13 thoughts on “Tie dye / marble nagels

  1. Het ziet er zo leuk uit, ik heb het al een paar keer geprobeerd maar het lukt me toch nog altijd niet zo goed 🙂

  2. Wat ziet dit er enorm tof uit zeg!!!!! Dit ga ik zeker een keer proberen. Al heb ik er een hard hoofd in dat dit me gaat lukken. Maar you never know

Comments are closed.