Kerstballen van Action: superleuk!

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik stapelgek op Action. Ik heb zelf geen eigen kerstboom, uhhh geen eigen huis dus moet ik het doen met de ‘familieboom’. Maar als ik een kerstboom zou hebben dan zou het zeker weten zo’n hippe boom zijn… Nu zag ik bij Action kerstballen die ik ZO ontzettend leuk vind dat ik steeds zit te twijfelen of ik ze nou zal kopen of niet, ondanks dat ik geen boom heb. Je kunt ze maar beter alvast hebben ;). Ik heb ze uiteindelijk niet gekocht want ik heb al veel te veel wat ik in m’n kleine kamertje moet bewaren, maarrr ik heb wel een foto gemaakt omdat ik ze MOEST delen met jullie. Action heeft nog veel meer hele leuke en speciale ballen, go buy them!


Volgens mij kosten ze €0,69 cent per stuk en ze zijn van het merk H&S decoration als ik het goed onthouden heb. Glitters, sterretjes, fluffy gekleurde bolletjes. Helemaal leuk! Dus mocht je boom toe zijn aan een make-over of je nog plekjes over hebt in je boom die opgevuld moeten worden. Naar Action! 😀 Zijn ze niet super?

Follow on Bloglovin

2 thoughts on “Kerstballen van Action: superleuk!

Comments are closed.