Primark swimwear collectie 2014

Zou het ooit nog zomer worden in Nederland? 11 graden is een beeeetje koud om je in deze leuke swimwear collectie van Primark te hijsen. Retro kleuren, colour blocking en etnische prints komen veelvuldig terug in deze collectie. I like! Wat vind jij er van? Het is dat ik echt een gruwelijke hekel heb aan bikini-shoppen (m’n perfecte bikini is trouwens ook van Primark) anders had ik zeker een paar van deze leukers in m’n mandje geladen voor deze zomer. Helemaal fan ben ik ook van de zomerse en luchtige maxi dresses, jumpsuits/playsuits en de kimono (m’n favoriet). Leuk en zo heerlijk budgetproof. Hijs zo’n playsuit over je bikini, een paar wedge sandaaltjes en een statement necklace erbij en je bent klaar om te gaan! Zit er wat bij waar jij blij van wordt? Kijk verder voor de hele collectie. 

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

15 thoughts on “Primark swimwear collectie 2014

 1. Hmm het wordt tijd voor een nieuwe whiselist zo te zien.
  Ik vind er echt veel te veel leuk !
  Bedankt voor de inspiratie !
  Liefs
  Michelle

 2. Oh, daar zitten leuke dingen tussen! Ik denk alleen niet dat ik nog bij de Primark kom voor ik op vakantie ga. Best jammer!

  1. Ik vraag me stiekem ook altijd af of alle winkels andere collecties hebben ofzo (terwijl dit niet zo schijnt te zijn). In sommige winkels kan ik bepaalde items inderdaad ook nooit vinden.

 3. Leuke items weer, de paarse bikini en die met meloenpartjes vind ik heel tof!

Comments are closed.