Primark sportkleding 2018 x Alice Liveing

Hoe zit het met je goede voornemens? Inmiddels zijn we alweer in de 2e maand van het jaar beland – gaat zo snel! – en ben ik benieuwd of je nog trouw bent aan je goede voornemens. Bijvoorbeeld om wekelijks te sporten. Ik sport inmiddels alweer bijna 2 jaar (wauw) 2 tot 3 keer per week. En dan is het natuurlijk wel zo leuk om ook iets aan te trekken waar je je comfortabel en goed in voelt. En laten Primark en influencer, auteur en instagramsensatie Alice Liveing nou samen een mooie, betaalbare sportcollectie hebben gemaakt!

Supergoedkope Primark sportcollectie

Ik heb misschien onder een steen gelegen, maar ik had dus echt geen idee wie Alice Liveing was. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik weinig sportgoeroes en fitgirls volg. Lang verhaal kort: prachtige vrouw, ziet er goed uit …  net als de Primark sportcollectie waar zij aan meegewerkt heeft.

‘Of je nu een toegewijde fitgirl bent die hardcore traint en goede sportswear items nodig heeft – van reflecterende crop tops met rosé gouden biezen, tot naadvrije, sneldrogende mesh-leggings – of degene bent die dol is op de athleisure trend en graag opvalt in kleurige camouflage prints.’

“O, en laten we de lekkere prijsjes niet vergeten. Zowel leggings als tops en shirts kosten rond de €6. Yesss!”

Primark x Alice Liveing ​​is een 42-delige collectie met workout-items voor het komende seizoen. Met de bekende betaalbare primark prijzen, is dit een musthave-collectie voor de regelmatige sporter. Al zit het vast ook heerlijk om gewoon mee op de bank te hangen. Haha. O, en laten we de lekkere prijsjes niet vergeten. Zowel leggings als tops en shirts kosten rond de €6. Yesss!