Primark kerstcollectie: nieuwe campagnebeelden

De Primark kerstcollectie van 2016 vind je hier.

Nou, het lijkt wel Primarkweek op mijn blog – sorry – maar YES, hier heb ik stiekem al écht een hele tijd op zitten wachten. Kunnen jullie je nog herinneren dat ik het bij het laatste bericht dat ik publiceerde over de Primark-kerstcollectie van 2015 had over de officiële kerst-campagnebeelden? Hier zijn ze dan, e-i-n-d-e-l-i-j-k. De feestplaatjes zijn gearriveerd. Waarschijnlijk denk je: ‘waar heb je het in godsnaam over?’ Ik verheug me gewoon altijd op de mooie plaatjes waarop je perfect kunt zien hoe je de items op een mooie manier kunt combineren. Dan kan ik lekker gericht shoppen en alvast een ‘boodschappenlijstje’ maken.

Als je wel wat inspiratie kunt gebruiken voor je kerst- of oud & nieuwoutfit: gewoon een fijne glitterjurk, leren rok of andere feestelijke outfit op de kop tikken wil tikken voor een habbekrats … dan kun je altijd op Primark vertrouwen. Oh, en while you’re at it: shop gelijk een outfit voor je hubbie of kroost.

Heb jij je kerstfoutfit én partyjurk voor oud & nieuw al binnen?

Ik heb m’n kerstoutftit nog niet helemaal compleet, dus een tripje naar Hoofddorp (de dichtstbijzijnde Primark voor mij) moet toch maar eens ingepland worden. Goed, ik kan er nog heel lang over doorkletsen. Laten we de mooie plaatjes maar bekijken!

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

Primark kerstcollectie 2015

4 thoughts on “Primark kerstcollectie: nieuwe campagnebeelden

  1. Er zitten echt hele leuke exemplaren tussen. De foto’s geven ook echt die kerststemming weer. Ik zou zeggen: laat maar komen die decembermaand! 🙂

  2. Je hebt me kunnen overtuigen, ik ga kijken bij de Primarkt
    Die 1 na onderste foto vind ik geweldig.
    En de foto’s met blauw vind ik ook helemaal fijn.
    (laat mijn slaapkamer nu blauw/wit zijn).

  3. Oh, ik vind dit zo’n leuke collectie! Primark weet er wel wat moois van te maken! 🙂 De foto’s zijn ook echt geweldig, en ik heb nu echt een kerstgevoel! Van mij mag de kerst beginnen!

Comments are closed.