Primark 2017: lente- & zomercollectie | 70(!) foto’s

Bijna iedere blog over Primark begin ik met ‘ik ben dol op Primark’ of iets in die trend. Dat is nu wel duidelijk. Iedere collectie blijft me verrassen en Primark doet inmiddels wat mij betreft écht niet onder voor Zara of Mango (waar ik trouwens ook héél graag shop). De collecties zijn zó on trend en de gebruikte materialen worden naar mijn idee ook steeds beter.

Primark 2017 lente zomer collectie

De Primark-collectie voor lente/zomer 2017 lijkt wel high-end

Dat is nogal een statement hè? Nou, dat komt namelijk zo: tijdens de persdag waren de producten van Primark door de showroom verspreid. In diezelfde showroom stonden soortgelijke items van high-end merken zoals Essentiel Antwerp (prachtig, maar dúúr) en meerdere malen kon ik niet onderscheiden of het nou een Essentiel-item of een Primarkje was.

muiltjes primark zomer lente 2017

Ja wouw, ik verheug me enorm op de lente- en zomercollectie van 2017. Ik schreef al eerder een blog over wat er in de lente en zomer in de Primark-winkels ligt. Maar nu heb ik dan ook daadwerkelijk de officiële foto’s!

Primark 2017 lente zomer collectie

Primark 2017 lente zomer collectie

De nieuwe Primark-collectie voor lente & zomer 2017 in beeld

Primark is voor deze nieuwe collectie geïnspireerd door 3 trends: Insta Girls, Mono Brights en Suburban Folk. Smul je mee van de simplistische stijl (gaat Primark de Scandinavische kant op?), streepjes, ruffles, culottes, blokjes, denim, bloemen en metallic! Yes, die giroboss-suits: I’m in love! Wat jij?
Primark 2017 lente zomer collectie

Primark 2017 lente zomer collectie

Zomercollectie Primark 2017