Pluizentondeuze getest

Pluizentondeuze Blokker getest
Als je net als ik veel budget kleding koopt bij H&M, Primark, Boohoo, Nelly, etc. … dan ben je waarschijnlijk ook wel bekend met het ‘pluis-probleem’. Dat je kleding niet van hele hoogwaardige kwaliteit is (;)) waardoor het soms sneller dan je wilt gaat pillen en pluizen. Je kunt je trui (of andere kledingstuk) dan met een scheermesje te lijf gaan, maar dan moet je heel erg oppassen dat je niet teveel ‘afscheert’ waardoor er een gat in je kledingstuk komt. Ik vind het zonde om kleding weg te moeten gooien omdat het niet toonbaar meer is (maar wel heel erg leuk nog) dus kocht ik bij Blokker deze leuke pluizentondeuze in de aanbieding voor €9,99. Wat een grappig en schattig ding hè? Hij was verkrijgbaar in het roze en blauw, maar de roze was helaas uitverkocht :(. Ach, hij werkt er niet minder om. Als jullie het leuk vinden zal ik binnenkort proberen om een kort filmpje op te nemen hoe ‘ie werkt. 

Pluizentondeuze Blokker getest
Pluizentondeuze Blokker getest
Dit schattige dingetje werkt als een tierelier! De pluisjes of pillen worden binnen no-time verzameld in het apparaatje en het kost nog geen 5 minuten werk om je kledingstuk (of je bank bijvoorbeeld) weer op te kalefateren :D. Top ding en nog oplaadbaar ook. Pluizentondeuzes zijn al verkrijgbaar vanaf €6,99.

Pluizentondeuze Blokker getest
Pluizentondeuze Blokker getest

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Pluizentondeuze getest

  1. ben heel benieuwd, en maak pls weer een filmpje?????????????????????????

  2. Ohhh ik heb hem al zó vaak voorbij zien komen in de folder van de Blokker! Vroeg me elke keer weer af of het zou werken haha. Nu ga ik hem zeker kopen, thanks! 🙂

  3. Volgens mij heeft Action er 1 voor 2 euro… Moeite waard om te proberen…

Comments are closed.