Is ’t een tandenborstel of spaceship? | cadeautje van Oral-B

Eerst even dit: hoé tof is dit perspakket? Helemaal gepersonaliseerd én praktisch. Mega leuk! Zelfs na 4 jaar bloggen en de stapel met lege dozen in mijn keuken die steeds groter wordt, kan ik dus nog mega enthousiast worden van zo’n ‘cadeau’. Ja, zo voelt dat dan echt.

oral b genius 9000 review

Bang om m’n tanden witter te poetsen

Ik ontving een flinke doos met Oral-B whitening-producten. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik whitening-pasta’s een beetje eng vind. Ik heb namelijk nogal gevoelige tanden, en hoe witter ze zouden moeten worden, hoe gevoeliger mijn tanden vaak worden. Maarrrr er is alweer een tijdje overheen gegaan sinds ik voor het laatst gepoetst heb met whitening-producten, dus wie weet. M’n lach mag wel een tintje witter! Ik ga jullie op de hoogte houden…

oral b genius 9000 review

Nog nooit zo’n geavanceerde tandenborstel gezien

Waar ik jullie wel alvast even iets over wil vertellen is de Oral-B Genius 9000 die ik óók cadeau kreeg. Ik was hard aan een nieuwe elektrische tandenborstel toe. De vorige die ik had heb ik ooit in een hoek gedumpt: m’n gezicht ging ervan jeuken. Maar daar schijn je aan te moeten wennen. Als zo’n tandenborstel een beetje stof ligt te happen, blijkt dat niet het beste voor dat ding te zijn. Die was dus semi-overleden. Welkom Genius!

oral b genius 9000 review

En wat een Genius it is. Ik lach me eigenlijk suf, maar ik vind het ook wel weer heel erg cool. Deze elektrische tandenborstel is zó fancy, dat ik me afvraag of ik er binnenkort ook mee naar een andere planeet kan vliegen. Je kun ’t met bluetooth met je telefoon verbinden. De Oral-B-app biedt poetsassistentie, een timer, filmpjes: you name it. Dan zit er ook nog een ‘unit’ bij waarmee je je telefoon aan je badkamermuur kunt plakken én een fancy reisoplader waarmee je ook gelijk je telefoon kunt opladen. Ik zou voor mezelf waarschijnlijk nooit zo’n sjieke tandenborstel gekocht hebben, maar het maakt het poetsen wel een stuk leuker! Aan de ene kant vind ik het een beetje absurd, maar aan de andere kant: je tanden zijn super belangrijk dus die eenmalige uitgave van €125 is dan een kleine investering. Een nieuw borsteltje (je wisselt ongeveer eens in de 3 maanden) koop je in de aanbieding al voor €2,80 (als je uitgaat van een 10-pack).

oral b genius 9000 review

Hoewel m’n tandarts inderdaad altijd aandringt op een elektrische tandenborstel, moet ik er nog even aan wennen. Niet alleen de manier van poetsen, maar óók wat zo’n ding allemaal kan. Leuk! Ik ga op ontdekkingstocht met m’n spaceship, eh, elektrische tandenborstel.

Gebruik jij ook zo’n spannende tandenborstel? 

One thought on “Is ’t een tandenborstel of spaceship? | cadeautje van Oral-B

Comments are closed.