Oplaadbare gezichtsborstel (voor op reis) | Foreo LUNA go

Ik gebruikte de LUNA play gezichtsborstel al met veel plezier, maar toen ‘ie het door een lege batterij niet meer deed, bezorgde me dat toch wel een beetje buikpijn. Zo’n mooi en fijn ding gewoon weggooien omdat de batterij leeg is? Voelde zo raar! Maar, Foreo heeft geluisterd! Inmiddels is er ook de Foreo LUNA go. Een kleine variant voor op reis, maar dan wél oplaadbaar. Jippie! Blij mee.

foreo gezichtsborstel luna go oplaadbaar

Ik heb de blauwe variant voor de gecombineerde huid, maar er bestaan ook borstels voor de vette huid, gevoelige huid en normale huid. Kan ik weer lekker m’n gezicht grondig poetsen. Want stiekem gebruik ik ‘m niet alleen op reis, maar ook thuis. Waarom ook niet, toch? En mooi voordeel: het reinigt niet alleen, maar heeft ook een anti-aging effect. Met m’n 30 jaar mag ik daar ook weleens wat aan doen.

Een gezichtsborstel zo groot als een wattenschijfje

Zoals je op de foto’s ziet is de LUNA go net zo groot als m’n roze – overleden – LUNA play. Alleen is hij iets dikker, omdat hij oplaadbaar is. Waar ik dus dolgelukkig mee ben. Gewoon via een USB-snoertje. Gelukkig hoef je ‘m ook niet iedere keer als je ‘m gebruikt hebt aan de lader te hangen. Hij gaat zo’n 30 keer mee voordat ‘ie opgeladen moet worden.

foreo gezichtsborstel luna go oplaadbaar

Je schaft ‘m aan voor € 99,- en bent dan ook klaar. Weggooien omdat de batterij op is, is verleden tijd. Daarbij krijg je 2 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar kwaliteitsgarantie.

Hoe werkt het?

“De pulserende bewegingen die naar de siliconen punten van de borstelhaartjes gaan, verwijderen 99,5% van het aanwezige vuil en vet, evenals make-upresten en dode huidcellen, wat de opname van je favoriete huidverzorgingsproducten ten goede komt. De teint van je huid is daarna gelijkmatig en prachtig verfijnd.” Lees vooral ook even mijn eerdere review, want de werking is niet veranderd. Schuurt niet en houdt bacteriën op een afstandje dankzij het materiaal van de borstel.

foreo gezichtsborstel luna go oplaadbaar

Stap 1 | Breng de reiniger aan. Dat kan het reinigingsproduct zijn dat je erbij krijgt, maar mag ook jouw favoriete cleanser zijn.

Stap 2 | Beweeg het reinigingsoppervlak van de LUNA go gedurende 1 minuut zachtjes in ronddraaiende bewegingen over je gezicht. Een minuutje is dus al genoeg om goed te reinigen. Heerlijk als dat zo gepiept is!

Stap 3 | Spoel en droog je gezicht af. Breng eventueel je andere huidverzorgingsproducten aan als je die gebruikt.

Stap 4 | Activeer de anti-aging modus van de LUNA go. Druk het anti-aging oppervlak ongeveer 1 minuut lang op de rimpelgevoelige gebieden.

Heerlijk simpel dus! Het moet voor mij ook niet te ingewikkeld worden hoor. We kennen allemaal die momenten dat je al in slaap bent gedommeld op de bank of zo’n ‘ik heb echt geen zin in een uitgebreide beautyroutine’-momenten.

foreo gezichtsborstel luna go oplaadbaar

Je koopt de gezichtsborstel in de webshop van Foreo, bij BOL.com of Douglas. Ben je niet zeker of je wel € 99,- uit wilt geven voor zo’n kleine gezichtsborstel? De LUNA play is nog steeds te koop voor € 39,-.