Nieuwe bril!

Ik heb een nieuwe bril! Drie jaar geleden kon ik m’n colleges niet meer goed volgen omdat ik de PowerPoints niet goed meer kon lezen. Ik bleef er veel te lang mee zitten maar uiteindelijk ging ik toch maar eens langs de opticien. Een brilletje was het resultaat. Alleen voor ver weg en voor TV kijken, autorijden en bijvoorbeeld college’s volgen of als ik naar de bioscoop ga. M’n oude bril was van Ralph Lauren. Een gehoornd montuur met mint groen aan de binnenkant <3. M’n nieuwe bril is van Vogue, een duidelijk zusje van m’n oude bril want deze is ook gehoornd met een lichtblauwe binnenkant :D. Blijkbaar heb ik een bril ’type’ waar ik op ‘val’ ;). Binnen 20 minuutjes had ik m’n nieuwe bril uitgezocht. Ik twijfelde nog wel eventjes tussen een D&G exemplaar en deze, maar Vogue kwam als winnaar uit de strijd. Ik kocht ‘m trouwens bij Eye Wish.

Ik had graag een goede foto gemaakt maar ik werd vanochtend wakker met een enorm Quasimodo oog. Ik denk dat ik gestoken ben door een mug in m’n ooglid. Kan dat? Het ziet er niet heel sexy uit ;). Daarom heb ik de foto die ik naar m’n vriendje heb gestuurd om m’n nieuwe bril te showen maar geupload :D. De bovenste foto is de allereerste foto van toen ik m’n oude bril net had en momenteel de enige die ik kan vinden om jullie te laten zien wat voor ’n bril ik eerst had.

M’n oude Ralph Lauren bril:

M’n nieuwe Vogue bril:

Welke bril vind jij leuker?

8 thoughts on “Nieuwe bril!

  1. Wauw, wat staat hij je leuk! Heel andere vorm, die ronde vorm vind ik wat vrouwelijker bij je staan. En dat lichtblauw is ook zacht in je gezicht; mooi! 😀

Comments are closed.