Niet dromen maar doen

Het is de laatste tijd iets rustiger op Budgetproof.nl, dat was je misschien al wel opgevallen. Ik schreef al eerder een artikeltje over m’n nieuwe functie als copywriter en m’n nieuwe huisje … ik zit in een lekker ritme. Goed, maar heel druk. Nooit genoeg tijd, maar dat is al m’n hele leven zo ongeveer het geval. Op werk heb ik een aantal extra taken gekregen en ik heb ook besloten om m’n eigen projectjes naast m’n fulltime baan verder uit te werken. M’n vriendje zegt altijd dat als je iets graag genoeg wilt dat het dan ook lukt … Daar ben ik het niet mee eens, maar als plannen alleen maar in je hoofd blijven dan gebeurt er helemaal niets. Als m’n vriend terug is uit China dan gaan we samen heel hard werken om onze reisblog te lanceren. Nu is er nog niets te zien op Reisliefhebber.nl maar we zouden het leuk vinden als je onze Reisliefhebber.nl Facebookpagina zou volgen. Dan weet je direct wanneer we live gaan! Bereid je voor op roadtrip verhalen, bijzondere reisjes, hotspot tips en meer!

Verandering is eng. Ik haal me wel heel veel extra werk op de hals 😉 maar ik heb er zin in! Er is zoveel wat ik nog wil doen …. Ken je dat gevoel?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

11 thoughts on “Niet dromen maar doen

  1. Wat leuk! Ik ga zeker de facebookpagina alvast liken.
    En ik ken dat gevoel heel goed, dan blijven de ideeën ook maar komen 😉
    Veel succes alvast!

  2. Ben heel erg nieuwschierig naar de nieuwe site! Laat me weten wanneer jullie online gaan, want ik kan niet wachten om het te bekijken!! De facebookpagina ziet er ook erg leuk uit!

Comments are closed.