M’n eerste Inglot nagellakje: nail enamel 357

Het bloggersleven is hard werken (niet altijd, maar wel naast een fulltime baan) maar ook één grote verwennerij. Terwijl m’n make-up bijgewerkt werd tijdens het Spijkers & Spijkers voor Specsavers event mocht ik ook nog een Inglot-product uitkiezen. Aangezien ik niet zo’n make-up expert ben (ik vind het wel heel leuk, maar draag vaak dezelfde basic make-up en wissel af met felle kleuren lipstick) vroeg ik de make-up artist me te verrassen. Ze toverde dit lakje uit haar tas. Een bijzonder kleurtje. Het is geen rood, geen oranje en ook geen roze. Meer een mix van oudroze met terracotta. You like? Het is m’n allereerste Inglot lakje dus ik ben heel benieuwd hoe lang de lak mooi blijft.

Follow on Bloglovin
Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

16 thoughts on “M’n eerste Inglot nagellakje: nail enamel 357

  1. Mooi kleurtje, ideaal voor de herfst! Ik heb zelf ook al een paar Inglot nagellakjes in m’n collectie en het zijn echt toppers 🙂

  2. Echt een ontzettend pretty kleurtje. De kleur zelf is inderdaad lastig te definiëren maar dat maakt hem juist mooi.

  3. Mooi kleurtje! Ik heb ook nog nooit een lakje van Inglot geprobeerd, dus ik ben ook benieuwd hoe lang deze mooi blijft zitten 🙂

Comments are closed.