Miss Sporty Crush On You 3D-texture (062) nagellak

Miss Sporty Crush On You 3D-texture (062) nagellak

Oeps, deze foto’s staan al een eeuwigheid (al echt maanden, oeps) op m’n camera en heb ik nooit online gedeeld en dit artikel heb ik al 800x verplaatst ;). Toen de Miss Sporty 3D-texture lakjes uitkwamen rende ik gelijk naar de winkel. Ik was zo onder de indruk van alle foto’s online van deze liquid sand effect lak (in het zwart #062) dat ik ‘m moest en zou hebben! Het is een mooi lakje, maar ik ben er in het echt niet zo kapot van als ik was toen ik de lakjes online zag verschijnen op verschillende blogs. Zo zie je maar wat goede fotografie kan doen 😉 haha. Toch is de lak wel de moeite waard om te delen. Zeker voor deze prijs (€1,99) een ideaal budget lakje. Blijft pretty, maar het WOW-effect is er voor mij niet meer. Je kunt deze lakjes (ook in twee rode kleuren) kopen bij DA en Etos :).

Miss Sporty Crush On You 3D-texture (062) nagellak

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Miss Sporty Crush On You 3D-texture (062) nagellak

    1. Ja maybe, of ik had er meer van verwacht. Ik heb ‘m na het swatchen ook nooit meer gedragen. Misschien een goed idee voor aankomende week ;).

Comments are closed.