Make-Up Revolution nu bij 400 Etos-winkels

Even een snel bericht om jullie allemaal even op de hoogte te stellen van het goede nieuws. Voorheen moest je bergen Make-Up Revolution-producten inslaan tijdens een tripje naar Londen bijvoorbeeld. Tegenwoordig kan dat gewoon bij de drogist om de hoek. Sinds kort is het mooie én mega betaalbare merk Make-Up Revolution – bekend van de prachtige palettes – namelijk verkrijgbaar bij maar liefst 400 Etos-filialen. Zie de Etos bij jou in de buurt erbij? De lijst vind je hier.

Supermooie make-up voor weinig geld

Ken je Make-Up Revolution nog niet? Dan waarschuw ik je alvast! Je gaat gek worden bij dat schap. Niet alle Etos-winkels hebben trouwens een even groot schap of hetzelfde aanbod, dus een bezoekje aan meerdere filialen moet gepland worden! Ik heb bijvoorbeeld het Golden Sugar Blush Palette nog niet kunnen vinden in mijn Etos-filliaal. Of any blush palette for that matter. Maar ik geef niet op… Zo mooi, en maar voor €9,99. En verdorie, waar kan ik die heart highlighters (€6,99) vinden?

Make Up Revolution Etos winkels

Make Up Revolution Etos winkels

Mijn ‘bescheiden’ collectie

Ik heb al flink wat MUR-producten inmiddels, waarvan de donkerpaarse lipstick (€1,99!), ultra velour lip cream en roze blush m’n laatste aanwinsten zijn. Die kocht ik afgelopen week nog. Deze hele verzameling palettes heb ik trouwens niet allemaal zelf gekocht. Een aantal heb ik gekregen om te vieren dat Make-Up Revolution nu bij 400 winkels in Nederland verkrijgbaar is. Geef mij maar een palette in plaats van een stuk taart of tompouce ;). Wat jij?

Make Up Revolution Etos winkels
Make Up Revolution Etos winkels

Make Up Revolution Etos winkels
Ultra Velour Lip Cream: Not One For Playing Games.
Make Up Revolution Etos winkels
Ultra Velour Lip Cream: Not One For Playing Games.
Lipstick: Atomic Make Me Tonight

Shopse! MUR is trouwens een ideaal merk voor de dure decembermaand, je kunt flink inslaan zonder dat je gelijk in het rood staat

Oh, en als je bij jou in de buurt een blush-palette vindt, stuur je me dan een berichtje?

One thought on “Make-Up Revolution nu bij 400 Etos-winkels

Comments are closed.