Lidl veldboeket | Hét goedkopere bloomon-alternatief

Sorry bloomon. Ik vind jullie heel tof, maar €21,95 voor een medium bos bloemen vind ik toch wat aan de prijs. En toen was daar ineens Lidl met het goedkope veldboeket dat op donderdag, vrijdag en zaterdag te koop is. Inclusief vaas, voor €7,95. Wát een budgettip.

Lidl veldboeket bloemen
Beeld: Lidl.

Het Lidl veldboeket is iedere week anders en alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag verkrijgbaar in álle Lidl-winkels. Natuurlijk is het niet helemaal een bloomon-alternatief, want bij bloomon sluit je een abonnement af en krijg je iedere week (of 2-wekelijks, wat jij kiest) een prachtig boeket bezorgd. Het is echt een bloemenabonnement waarbij je niks hoeft te doen voor een verse, mooie bos bloemen op tafel. Bij Lidl moet je natuurlijk nog zelf naar de winkel om het veldboeket in je mandje te gooien.

Veldboeket inclusief gratis vaas

Oké, een beetje gejat is het natuurlijk wel van bloomon. Maar, zoals ze zeggen: beter goed gejat dan slecht bedacht. Ook bij Lidl krijg je de toffe vaas er gratis bij. Al is die vaas niet in alle winkels altijd te verkrijgen. Soms staat ‘ie in de winkel. Soms moet je ernaar vragen bij de kassa. Soms is ‘ie simpelweg op.

Lidl veldboeket bloemen
Foto van Femke van handvolrust.nl.

Hoe lang staat het Lidl veldboeket?

Ik heb wisselende verhalen gehoord, maar gemiddeld kun je er zeker een week van genieten. Maar ook 2 weken heb ik voorbij zien komen. Daarbij heb je officieel in alle winkels 5 dagen versgarantie. Geven je Lidl-bloemen er binnen 5 dagen de brui aan? Dan kun je terug naar de winkel.

Lidl veldboeket bloemen
Foto van Angie William-Romney.

Van mij mag deze actie nog heel lang blijven. Duimen jullie mee dat ‘ie nog vaak in ’t foldertje te zien is? En probeer vooral ook eens zo’n boeketje! Je moet er wel snel bij zijn, want de bossen worden niet heel vaak (soms helemaal niet) aangevuld en op = op.

2 thoughts on “Lidl veldboeket | Hét goedkopere bloomon-alternatief

  1. Ik heb ze ook zien staan bij Lidl. Goed te weten dat ze vanaf donderdag verkrijgbaar zijn. Dan weet je ook dat ze vers zijn.

Comments are closed.