Je geld waard | Ultra Blush Palette Golden Sugar

Het enige nadeel wat ik aan dit palette kan bedenken, is de achterlijk lange naam. MakeUp Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar. Voor een blogger niet ideaal ;). Lange titels zijn niet oké. Maar dat terzijde. Interesseert je geen worst. Dat snap ik best.

MakeUp Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

Het mooiste palette van MakeUp Revolution

Ik heb er dagen, weken, maanden naar gezocht: dit palette was altijd uitverkocht als ik weer eens bij Etos naar binnen liep. Maarrrr, nu heb ik ‘m. En wat ben ik er blij mee! Vooral omdat het in principe een blush palette is, maar je ‘m ook kunt gebruiken voor ’t contouren van je gezicht, als highlighter, bronzer én als oogschaduw. Als dat niet multifunctioneel is?!

MakeUp Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

Over de ingrediënten of de look van het palette heb ik niets te vertellen. Dus ook niets te klagen. Dikke prima. Dit palette is gewoon een musthave voor iedereen die een lekker shimmertje wel kan waarderen. Ik word er blij van en gun jou dat ook.

MakeUp Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

Wat kost ’t Ultra Blush Palette Golden Sugar?

Afhankelijk van waar je ‘m koopt, kost het palette tussen de €7,99 en €14,99. Mega goedkoop voor het vleugje sparkle dat het aan je leven toevoegt. Het blush-palette is momenteel nog op voorraad bij Bol.com.