Gratis canvas bij HEMA fotoalbum

Ik maakte laatst samen met m’n vriendje een leuk HEMA fotoalbum om zijn ouders te bedanken voor de fijne vakantie die we met ze hebben gehad. Ik heb er flink wat tijd in gestoken en vond het heel leuk om te doen! Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden waren wilde ik ze ook allemaal uitproberen. Het resultaat is uiteindelijk heel leuk geworden. Een heel persoonlijk en divers fotoboek. Een leuke herinnering aan een fijne vakantie!

Heb je gisteren een leuke Koninginnedag gehad en mooie foto’s gemaakt? Maak er een mooi fotoboek van! Moederdag komt er ook binnenkort aan en ik weet zeker dat heel veel mama’s super blij zullen zijn met een mooie boek vol herinneringen! Als je nu voor 6 mei bij HEMA een 30×30 fotoboek bestelt krijg je er een gratis canvas bij. Hoe leuk is dat? Ik zou sowieso eens een kijkje nemen op de site! Er zijn namelijk ook andere acties gaande zoals bijvoorbeeld -20%. Meer over de verschillende acties vind je hier: Actie HEMA fotoalbum.

  • bij iedere bestelling van een 30×30 fotoalbum in de periode van 26 april tot en met 6 mei ontvang je een code waarmee je een gratis 30×30 canvas ter waarde van 22.95 kunt bestellen.
  • je persoonlijke actiecode voor het bestellen van de canvas ontvang je via mail op woensdag 8 mei 2013.

2 thoughts on “Gratis canvas bij HEMA fotoalbum

Comments are closed.