Goedkoop met de bus, tickets voor €1 en €9,99

Goedkoop met de bus: o.a. Nederland, Duitsland, België & Frankrijk | €1 en €9,99

Reizen is heerlijk. Een echte luxe. Hoewel reizen buiten de landsgrenzen natuurlijk veel spannender is, vind ik het ook lekker om even weg te gaan in eigen land. Reizen is helaas ook hetgeen waar we – niet geheel vrijwillig – soms op moeten besparen als we even krap bij kas zitten. Als een paar weekjes in je bikini rondbanjeren op Bon Bini beach er niet in zit, betekent dat natuurlijk niet dat je geen kleine reisjes kunt maken met een kleine portemonnee. Het vervoer en de overnachting. Dat zijn meestal de grootste kostenposten, maar niet voor het reisje dat jij binnenkort gaat maken. Hoe dan? Met de bus! Via de Flixbus-app kun je nu tot en met 16 januari binnenlandse busreizen voor €1,- boeken en internationale reizen kosten €9,99. De ritten moeten plaatsvinden tussen 18 januari en 17 maart en kunnen alleen met de app geboekt worden. Je kunt lekker dichtbij huis opstappen want Flixbus heeft verschillende opstappunten in Nederland. Ik heb alleen om je te laten zien naar hoeveel bestemmingen ze rijden Amsterdam als opstappunt geselecteerd. Dat is lekker dichtbij voor mij.

Budgetproof met de bus naar Duitsland (of een ander land)

Als ik al bedenk dat ik voor een enkeltje naar m’n vriendje in het oosten van Nederland (met de trein) al €18,- kwijt ben, is een weekendje Maastricht met de bus voor €1,- of een midweekje Duitsland, België of Frankrijk (oké en eigenlijk ook Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië en meer) voor dat bedrag wel heel aantrekkelijk. Dat is 1x geen Tony Chocolonely kopen of een week lang alleen maar lunch van thuis meenemen. Dan heb je al gespaard voor je vervoer. Muziekje op of serietje kijken en je bent er zo!

Gewoon een tip voor de budgetreizigers.

Ps. In mei ga ik met m’n broertje naar Bremen om een internationale-Flixbusreis uit te proberen. Uiteraard vertel ik jullie tegen die tijd meer.

One thought on “Goedkoop met de bus, tickets voor €1 en €9,99

  1. Leuk en handig en zeker een schijntje, alleen zul je op de plaats van bestemming nog een slaapplaatsje en eten en drinken willen dus het loopt uiteindelijk wel op. Ik ga eind april voor het eerst een 4 daagse bustrip doen naar Londen. Ben heel benieuwd hoe het bevalt. De prijs in elk geval wel 😉

Comments are closed.