Fudge zilvershampoo met korting kopen?

De beste zilvershampoo vinden. Het lijkt inmiddels wel mijn levensmissie te worden. Ik heb er zoveel getest; van goedkope zilvershampoo van Kruidvat en Etos tot Andrélon, Schwarzkopf, Fudge zilvershampoo en IVY. Lees hier wat ik de beste zilvershampoo van de drogist vind ».

Momenteel probeer ik de Maria Nila zilvershampoo uit en die van Keune staat nog in de wacht. Maar, ik zag dat de Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo (zoals Fudge zilvershampoo zo fancy heet) nu in de aanbieding is. Budgettiptijd dus!

Budgettip 2020! Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo is nu in de aanbieding bij bol.com. Je bespaart 10% als je voor de duoverpakking met shampoo en conditioner kiest. Een mooie kans om de zilvershampoo goedkoop uit te proberen dus of een voorraadje in te slaan als je niet zonder deze shampoo kan.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo review

In een notendop wat ik van deze shampoo vind: De kleur van de shampoo is héél donkerblauw/paars. Deze Fudge zilvershampoo is naar mijn idee blauwer dan die van Schwarzkopf en IVY. Ik was mijn haar op de normale manier met de Clean Blonde shampoo en laat het ongeveer een minuut of 4 intrekken (1 liedje lang, haha) en spoel het er dan uit. Mijn haar is na de wasbeurt in de punten (waar het nog licht is van vorige zomer) veel koeler.

De beste zilvershampoo van 2020?

Wat de beste zilvershampoo is van 2020 ben ik nog niet over uit. Misschien winnen die van Maria Nila of Keune het wel van Fudge en IVY. Al is die van Schwarzkopf ook dikke prima en is de hele zilvershampoo lijn van Andrélon heel fijn in gebruik. Vind uit welke goedkope zilvershampoo bij jou past en lees mijn review over verschillende drogisterij zilvershampoos.