Favo nagellak afgelopen zomer

De zomer lijkt definitief voorbij :(. Daar ben ik niet zo blij mee! Met de herfst en winter in aantocht komen ook weer andere kleurtjes die ik ga dragen. De afgelopen zomer greep ik voornamelijk naar de pastelkleurtjes (love them: mintgroen, lila/blauw, zalm) en glitterlakjes voor m’n nagels. Nu de herfst weer in aantocht is en de blaadjes aan de bomen beginnen te verkleuren heb ik toch meer de neiging om m’n nagels te lakken in donkerblauw en bordeauxrood.

Dit waren de kleurtjes die ik het meest heb gedragen de afgelopen zomer:


Tart Deco van Essie (€9,99). Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit een Essie lakje echt gekocht heb. Ik kreeg er 2 in de Glossybox toen ik daar nog op geabboneerd was. Ik vind ze stiekem te duur maar de kwaliteit is wel heel fijn en het lakt ook heel prettig. Eigenlijk zijn ze het dus wel waard.

Ice Blue Cream van La Femme Beauty (€1,99). In ’t echt is deze kleur meer zoals in het flesje op deze foto. Een beetje pastel lila/blauw.

#72 Cosmic Mauve van W7 (€2,99). Prachtig lakje en heel vrolijk maar écht terror om er af te krijgen ;). Vandaar de foto van het flesje en niet van het lakje op mijn nagels. Hij zit wel op m’n teennaggels maar die laat ik lekker in m’n schoenen nu.

Heb jij dat ook? Zijn jouw nagellakkleuren ook afhankelijk van het seizoen?

14 thoughts on “Favo nagellak afgelopen zomer

  1. Die oranje vind ik heel leuk!
    Toch jammer dat je de glitternagellak niet hebt geswatcht, maar ik begrijp ook goed waarom haha! Die glitter nagellakjes.. heel je hand zit onder na het afhalen!

  2. Leuke favoriete lakjes! Ik snap wel dat je die glitterlak niet op hebt gedaan voor de foto, glitterlakjes gaan er altijd zo moeilijk af. Maar ik moet zeggen dat ik er wel gek op ben!

  3. De foto van #72 Cosmic Mauve van W7 wilt bij mij niet laden :(. Essie heeft echt prachtige lakjes en de kwaliteit is geweldig, maar idd zo duur. Mooie lakken!

  4. Leuke kleurtjes! Ik heb dat inderdaad ook, in de zomer draag ik meer lichte en felle kleurtjes, in de winter juist meer donkere en metal kleurtjes. Maar in de winter draag ik over het algemeen ook meer donkere kleding, en daar stem ik het ook een beetje op af. Daar komt het dus deels door denk ik!

  5. Mooie lakjes! Ik vind de nagellak van Essie eigenlijk ook wat te duur maar heb er nu inmiddels drie omdat ze zó fijn lakken. Vind die mintblauwe kleur erg mooi.

Comments are closed.