Een micro-moestuin in je keuken

Zelf groente en fruit kweken is hip. En dus zijn moestuinen superhip. Wachtlijsten voor een stukje groentetuin zijn lang. Nu kan ik amper een plant in leven houden, dus een moestuin bijhouden lijkt me voor mij iets te hoog gegrepen. Maar stiekem wil ik ook wel eens zelfgebouwde kruiden eten. Dat moet lukken toch? In een nieuwe budget supermarkt (Budget Food) in Haarlem vond ik dit leuke DIY basilicum plantje voor €0,89. Schattig hè? Ik plantte de zaadjes braaf zoals aangegeven op het kartonnen bakje, en nu hoop ik dat er binnenkort een basicilumplant in m’n keuken groeit. Natuurlijk moet ik wel een hoop liefde en water geven … maar dat moet net lukken ;). Ook ik ben dus een micro-moestuin begonnen in m’n eigen keuken. Ze hebben bij Budget Food ook munt of thyme, maar basilicum … daar ben ik echt fan van!

Heb jij wel eens eigen fruit, groente of kruiden (met succes) gekweekt?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Een micro-moestuin in je keuken

  1. Binnen lukt het bij mij nooit, maar ik heb buiten zo’n vierkante meter moestuin vol met kruiden.Onwijs fijn.

  2. Wat leuk zeg, en dat voor maar 1 euro..

    Wij hebben een groententuin met kas. Is 5min fietsen vanaf ons huis. Erg leuk! Ook heeft mijn vader er bijenkasten staan en een bankje met tafel. We hadden eerst ook nog een schuur erbij voor gereedschap, maar die hebben we niet meer (niet meer zo nodig).
    Zeker aan te raden een groententuin!

Comments are closed.