Een diplomawaardige jurk

Heb jij dit jaar je eindexamen gedaan en word je verwacht op het eindexamenfeest? Of ga je afstuderen en haal je binnenkort je diploma op? Dit vraagt natuurlijk om een dashing jurk! Een eindexamengala- of afstudeeroutfit hoeft helemaal niet duur te zijn, dat ga ik je laten zien. Ik zocht alvast paar prachtige budget jurken bij elkaar. Helemaal part- en budgetproof! Deze jurken zijn natuurlijk ook ideaal voor een andere super feestelijke gelegenheid :D.

Heb jij binnenkort een gelegenheid waar je je lekker voor mag opdoffen?
9 thoughts on “Een diplomawaardige jurk

  1. Ik heb binnenkort ook een diploma-uitreiking (maar of ik ook een diploma krijg, dat weet ik nog niet haha!) en ik vind een aantal jurken inderdaad heel mooi daarvoor! 🙂

  2. Wat een gave jurkjes! Bij mijn gala 3 jaar geleden alweer – ben ik gewoon een mooie klassieke zwarte jurk gegaan 🙂

  3. Oh dat zijn wel hele leuke jurkjes. Vooral die witte, onderaan, met die roze rand! Gaaf!

Comments are closed.