Sneak peek: dit is ’t huis dat ik kocht

Na al dat geheimzinnige geblog over dat huis dat ik kocht om éindelijk na 6 jaar met vriendlief in hetzelfde huis thuis te komen, is het tijd om alvast een sneak peek te geven, inclusief nieuwe posters van Desenio. En, ik kan jullie hulp wel gebruiken … Help je me kiezen?

In een razend tempo een huis kopen en verhuizen

Met het idee dat dit huis ‘too good to be true‘ was plande ik een bezichtiging in (zonder vriend) en een paar dagen later hadden we het gekocht. Sindsdien zijn we gewoon ‘lekker’ blijven zitten op die razende trein. Al zijn we er wel onderweg een paar keer bijna afgevallen. Want hey: klussen, verhuizen en een eigen onderneming draaiende houden tegelijkertijd was niet altijd even makkelijk. Ik kon het gewoon niet altijd bijbenen, maar wonder boven wonder is het (met veel hulp) gelukt! Ik ben inmiddels naar m’n nieuwe woonplaats verhuisd (vriend volgt later) en het leukste gedeelte van verhuizen is begonnen: inrichten.

Hallo keuken van m’n dromen. ‘Kate’ (KATE MOSS, LIFE IS A JOKE, POSTER) had ik trouwens al van een eerdere bestelling (ook van Desenio) maar heb ik in een andere lijst gedaan. De abstracte illustratie ernaast is 50 x 70 cm (FIGURATONE POSTER) in een zwarte lijst van Desenio. Zie je hoe klein zulke grote posters lijken in het huis? De plafonds zijn 3,24 meter hoog!

Budgetproof posters en lijsten voor mijn nieuwe interieur

Vlak voor mijn verhuizing mocht ik van DESENIO een aantal posters uitkiezen … Makkelijker gezegd dan gedaan, want het assortiment is zo enorm, dat je al snel positieve keuzestress ervaart. Na een avondje klikken en zwijmelen bij alle kunstwerkjes is het gelukt! En die posters en lijsten maken van mijn huis(je) echt een stijlvol thuis. Zoals je ziet ben ik het langst blijven hangen in de categorie ‘kunst posters.

Nu kun je de posters op zoveel verschillende manieren combineren, dat ik zelf niet meer kan kiezen uit alle combinaties. Welke posters zou jij bij elkaar zetten? 

Of is deze combi mooier dan die aan de bovenkant van deze blog? Beide posters zijn van Desenio (50 x 70 cm FIGURATONE POSTER en 21 x 30 cm EVERYTHING WILL BE OKAY POSTER).

Posters en lijsten van DESENIO met 25% korting

Met de code “BUDGETPROOF” krijg je 25% korting op posters van 5 t/m 7 juni* Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de ‘handpicked’- en ‘collaboration’-collecties.

De posters die je op de foto bovenaan ziet, zijn INK STRIPES POSTER (links) en INDIGO BLUE POSTER (rechts).

2 thoughts on “Sneak peek: dit is ’t huis dat ik kocht

  1. Super leuk Marloes! Wat is het mooi geworden! Ook groetjes van je vader xxx

Comments are closed.