Choquise chocolade van Kruidvat | net zo lekker als Tony Chocolonely?

Ik kan er lang of kort over zijn, maar ik kies voor kort. Want: dan kun je direct naar de winkel rennen voor deze Choquise chocolade van Kruidvat. Ik kreeg vier smaken opgestuurd en voordat ik het wist, had ik een hele reep karamel zeezout achter de kiezen. Oké, wel een beetje gedeeld met collega’s. Vandaar dat ‘ie mist op de foto’s. Scusi.

M’n verwachtingen waren niet echt hoog toen ik deze chocolade in de brievenbus vond. Ja, chocolade in de brievenbus ik natuurlijk sowieso een vreugdedansje waard, maar ik had niet gedacht dat de chocolade zó lekker zou zijn. Superromig van smaak en doet wat mij betreft niet onder voor vergelijkbare merken als Tony Chocolonely en Johnny Doodle.

“Ook leuk om cadeau te geven trouwens als bedankje of opkikkertje bijvoorbeeld, want: lekker (dûh), de verpakking is zó cool en het kost echt geen drol voor zo’n flinke reep – €1,49 per stuk.”

Kruidvat Choquise chocoladerepen zijn er in 4 smaken:

Kruidvat Choquise Caramel Seasalt Milk Chocolate | €1,49

“Een heerlijke melkchocoladereep met stukjes karamel en zeezout, voor de lekkere bite!”

Kruidvat Choquise Coffee & Cookie Milk Chocolate | €1,49

“Een koekje bij de koffie verpakt in een heerlijke melkchocoladereep!”

Kruidvat Choquise Dark & Ginger Dark Chocolate | €1,49

“Met de pittige smaak van gember, prikkelend en sensationeel!”

Kruidvat Choquise Almond Seasalt Dark Chocolate | €1,49

“Met de verrassende combinatie van stukjes amandel en zeezout.”

De laatste – pure chocolade met zeezout en amandelen – is mijn lievelings! Trouwens, goed om te weten: de chocolade wordt met UTZ-gecertificeerde cacao gemaakt. Mooi! Je ook volproppen met deze lekkere chocolade? De repen liggen nu bij Kruidvat, maar zijn ook online te bestellen (gevaarlijk: zo bestelde ik in december 10 zakken kruidnoten met karamel en zeezout, haha).