Budget moederdag cadeautjes

11 mei komt in een rap tempo dichterbij en je wilt je moeder natuurlijk wel laten weten dat je haar waardeert door haar te verwennen met een klein cadeautje op moederdag. Nog niets in huis? Een lege portemonnee? Geen paniek! Ik verzamelde een aantal low budget moederdag cadeautjes zodat je op 11 mei niet met lege handen staan. Mocht er niets bijzitten waar je moeder blij van wordt dan kun je natuurlijk altijd nog voor een ontbijten op bed gaan, succes gegarandeerd!

  1. Mama’s nemen niet vaak genoeg tijd voor zichzelf en daarom mag je je moeder best wel eens verwennen met een fijne gezichtsbehandeling, een kappersbezoekje (via vakantieveilingen.nl), een dagje sauna of een massage. Dit klinkt alsof je er flink wat biljetten voor neer moet tellen maar als je 5 minuutjes goed zoekt op een site zoals Groupon.nl dan vind je vast één van deze dingen bij jou in de buurt onder de €20,-. Het aanbod is enorm.
  2. Is je moeder een zoetekauw? Verras haar dan met zelfgebakken cupcakes, cakepops of een taart (lekker en budgetproof). Je kunt natuurlijk ook kiezen om samen bij te kletsen tijdens een High Tea. Bij Kruidvat kun je nu een High Tea voor twee aanschaffen voor €19,95.
  3. Een beetje standaard maar nog altijd één van de succesnummers bij moeders (en oma’s) zijn foto’s van jou (en je broertjes en of zusjes). Trek je leukste outfit aan, trek een bevriende fotograaf aan z’n jasje of zet je vader achter de camera net zolang totdat jullie tevreden zijn met het resultaat ;). Ben je niet zo fotogeniek of zie je het poseren niet zo zitten? Zelfgemaakte cadeaubonnen doen het altijd goed. Ik weet in ieder geval zeker dat mijn moeder wel graag een cadeaubon zou willen ontvangen voor een schoonmaaksessie.
  4. Als je heel goed bent in biedingen en je weg goed kent binnen veilingsites kun je natuurlijk ook proberen om voor een prikkie een leuk uitje of mini-reisje te scoren. Reken dan wel op veel gefrustreerde momenten achter de computer als iemand de laatste seconde net €1,- hoger biedt dan jij. Stiekem vind ik dit wel de leukste cadeautjes want als het lukt heb je echt een super moederdag cadeau.
Wat geef jij je moeder voor moederdag?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Budget moederdag cadeautjes

  1. Een high tea is een leuk idee! Ik heb ook wel eens een weekendje weg gescoord voor 7 euro op VakantieVeilingen. Je voelt je dan echt super lucky!

    1. Wow da’s wel echt een enorm fantastische score 😀 wat fijn! Wil ik oooook. Ik voel weer een veiling-verslaving aankomen ;).

  2. Foto’s van iedereen samen is inderdaad altijd goed! Dat hebben we mijn oma laatst gegeven en ze was er zoo blij mee, echt super leuk 😀

Comments are closed.