Waarom ik (en jij) vaker de Scoupy-app ga gebruiken

Op een grauwe vrijdagochtend zat ik met een zonnig humeur aan de ontbijttafel van Scoupy in een VIP-tent op het terrein van de Libelle Zomerweek. Samen met een aantal andere influencers, bloggers en vloggers was ik uitgenodigd om bij te kletsen aan het water in Almere. Zomers was het weer allerminst. Maar leuk (en druk) was het wel.

scoupy cashback

Eén ding werd me weer duidelijk. Ik moet weer vaker m’n Scoupy-app openen. En jij dus ook. Waarom? Omdat het boodschappen doen leuk maakt. En wel hierom:

1. (Nieuwe) producten voor een fractie van de prijs proberen (cashback)

Denk aan nieuwe Haribo-snoepjes voor €0,50 in plaats van €1,49, Activia-yoghurt voor €0,50 in plaats van €1,79 of de nieuwste Hands Off My Chocolate-repen voor een paar dubbeltjes.

scoupy cashback

2. Gratis andere boodschappen in je mandje laden (cashback)

Dit vind ik de leukste optie en doe ik ook het vaakst. Regelmatig worden er gratis boodschappen aangeboden. Je rekent ze wel eerst zelf af, maar scant de bon heel makkelijk via de app in en krijgt dan binnen 48 uur je geld terug. Zo heb ik onlangs de volgende gratis boodschappen gescoord: Pepsi Max, blokjes ananas van Del Monte, Lassie zilvervliesrijst, MAGGI mals en kruidig en Arla Naturals fruitdrink. Gratis boodschapjes en verwennerij in de vorm van producten die je misschien normaal niet in je koelkast of keukenkastjes hebt staan.

3. Sparen voor leuke extra’s

Bijvoorbeeld gratis Chi0-snacks, een opblaasdolfijn of een tijdschriftenabonnement. Sparen kan via het tabblad ‘spaarkaarten’ (en dus niet cashback) in de app.

scoupy cashback

Geld terug zonder gezeik

Ik hou normaal helemaal niet van cashbackacties want het is zo’n gezeur, gezanik en gezeik voordat je eindelijk die euro terugkrijgt. Maar Scoupy gaat heel makkelijk. Je maakt een account aan. Scant je bonnetje (let wel even op voordat je een product aanschaft dat het product nog beschikbaar is voor cashback) en krijgt in no time een mailtje of je aanvraag is goedgekeurd. Goedgekeurd? Dan staat het geld binnen 48 uur op je rekening.

scoupy cashback

Let op!
Het is natuurlijk heel erg verleidelijk om zo boodschappen (goedkoper) te kopen die je niet nodig hebt, maar wees wel kritisch! Niet helemaal je-van-het, niet nieuwsgierig of niet nodig? Dan niet shoppen. Ook al is het goedkoop. Zo houden we het budgetproof.

Heb jij Scoupy weleens geprobeerd?

One thought on “Waarom ik (en jij) vaker de Scoupy-app ga gebruiken

Comments are closed.