Met deze bespaartips koop je de nieuwste smartphones

Het is je vast niet ontgaan dat de vaste lasten nog steeds alsmaar stijgen. Helaas stijgt het inkomen van velen van ons niet mee. Als we niets doen en gewoon op deze voet verder leven, houden we geen extra geld meer over om ‘luxe’ producten aan te schaffen, producten die leuk zijn om te hebben maar niet echt noodzakelijk zijn. Wij geven je in dit artikel een aantal bespaartips zodat jij snel geld overhoudt om toch bijvoorbeeld een nieuwe smartphone te kunnen kopen!

Gastartikel.

Waar ben je het goedkoopst uit?

Het is iedereen inmiddels wel duidelijk dat overstappen – van provider, energieleverancier, etc. – loont, helaas worden we daardoor ook overspoeld door bijvoorbeeld energiemaatschappijen die willen dat jij overstapt en hun dienst of product gaat gebruiken. Het is heel lastig om na te gaan of je er goed aan doet om jouw vaste aanbieder te verlaten voor een ander die misschien goedkoper is.

Wil je zelf een vergelijking starten, dan is dat geen eenvoudige klus. Veel energiemaatschappijen gebruiken namelijk verschillende termen voor dezelfde producten en geven daarbij op diverse diensten korting. Hierdoor wordt een eerlijke vergelijking bijna onmogelijk. Gelukkig zijn hiervoor de onafhankelijke vergelijkingssites een uitkomst. Vul je verbruik in en kijk welke aanbieder voor jouw situatie het meest geschikt is, je kunt vaak ook direct zien hoeveel je op jaarbasis bespaard op je energierekening.

Vergelijkingssites per dienst

Het kost even tijd, maar je kunt echt wel een hoop geld besparen als je al je vaste lasten op deze manier onder de loep neemt. Ook voor het gebruik van andere vaste lasten zoals je zorgverzekering, autoverzekering en het tv-abonnement zijn er namelijk vergelijkingssites te vinden.

Een vergelijking doen duurt meestal enkele minuten, maar kan je op alle verschillende producten samen best een aantal honderden euro’s op jaarbasis schelen. Precies genoeg om die nieuwe smartphone aan te kunnen schaffen. Vergelijken en overstappen loont dus al snel.

De nieuwste smartphone kopen

Wil je een luxe product zoals één van de nieuwste smartphones kopen, dan is het wel zo mooi als je jouw besparing kunt halen uit je telefoonabonnement toch? Heb je momenteel nog een goed werkende smartphone en is je abonnement afgelopen? Stap dan direct over op een sim only abonnement. Dit scheelt als snel een aantal euro’s in de maand die je kunt gebruiken om een nieuwe smartphone te kopen.

Voordat je zomaar een provider kiest, zoek je natuurlijk eerst ook hierbij op het internet naar ‘Sim Only vergelijken’ en gebruik je een vergelijkingssite om te bepalen welke sim only aanbieder voor jou de meest geschikt is. Zeer waarschijnlijk kom je uit bij Sim Only van Simyo omdat dit de best geteste en meest goedkope aanbieder is van dit moment.

Kies een sim only abonnement dat bij je verbruik past en kijk voordat je kiest of je jouw verbruik wellicht nog wat naar beneden kan bijschaven. Je verbruik kun je verminderen door zoveel mogelijk Wi-Fi te gebruiken en updates te laten uitvoeren als je op Wi-Fi zit.

Daarnaast kun je jouw apps zo instellen dat zij geen onnodige data verbruiken als je de deur uit gaat. Bellen hoeft tegenwoordig niet meer van je belminuten af te gaan, als je via WhatsApp of Facetime belt. Ook dit kan schelen in de kosten voor je nieuwe sim only abonnement.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Simyo.

One thought on “Met deze bespaartips koop je de nieuwste smartphones

Comments are closed.