2e Ziaja winkel in Nederland staat in Den Haag + filmpje

Het super betaalbare skincare-merk Ziaja heeft afgelopen week haar 2e winkel in Nederland geopend. Ziaja bestaat al 25 jaar en wordt in 20 landen verkocht. Hoe komt het dat ik er pas van hoorde toen Serena (Beautylab) – die het event overigens op een hele ongedwongen en fijne manier hostte – op TV iets vertelde over dit leuke merk? Waar hebben ze zich al die tijd verstopt? Gelukkig heb ik ze nu ontdekt!

In de ontzettend leuke Prinsestraat in Den Haag vind je dit knusse winkeltje waar ik samen met een aantal andere bloggers was uitgenodigd om beter kennis te maken met de fijne producten. Met een cupcake in m’n ene hand, een glaasje champagne in de ander en m’n camera om m’n nek liet ik me uitgebreid informeren over dit van origine Poolse merk. Lekker snuffelen aan alle producten, smeren met crèmepjes en me laten vertellen wat voor huidtype ik precies heb. Ideaal!

Wat mag je verwachten als je een bezoekje aan Ziaja plant? Een gezellig klein winkeltje met ontelbaar veel verschillende betaalbare skincareproducten, uitgebreide service en interesse in je wensen en huidverzorgingsroutine. Over de producten kan ik nóg niet veel zeggen behalve dat het heel veelbelovend klinkt. Wel nam ik weer eens een filmpje op waarin ik vertel welke 10 producten ik heb uitgekozen om te reviewen & maakte ik – zoals gewoonlijk – veel te veel foto’s.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

11 thoughts on “2e Ziaja winkel in Nederland staat in Den Haag + filmpje

  1. Ik ken de winkel en de naam totaal niet, maar op de foto’s ziet het er super leuk en schattig uit. Ben zeer benieuwd naar de producten, maar zelf even naar de winkel gaat moeilijk worden…. niet echt in de buurt helaas. xxx Lucinda

  2. Wat heb je een mooie foto’s genomen tijdens het event zeg! Vond het leuk je te ontmoeten. Grappig om mezelf zo te zien snuffelen aan die fles, had helemaal niet door dat je een foto maakte haha! En om het nog grappiger te maken: ik heb zo’n zelfde gemaakt van jou :P.

  3. Wat een mooie foto’s! Het lijkt me echt een heel fijn merk, en zo betaalbaar ook. Ik ben heel benieuwd wat je van de producten vindt 🙂

Comments are closed.