Zo vind je makkelijk een budgetproof hotel dat de moeite waard is

Vakantievoorpret is soms bijna net zo leuk als de vakantie zelf. De route uitstippen. Een hotelletje uitkiezen. Je op de reviews storten. Hotspots in de buurt van je vakantieplek zoeken: vakantiekriebels gegarandeerd! Maar wat als je nou even door de bomen het bos niet meer ziet wat betreft leuke en betaalbare hotels? HotelSpecials komt to the rescue.

Zoals je misschien wel weet, deel ik al bijna een jaar in samenwerking met HotelSpecials regelmatig budgettoppers, leuke aanbiedingen, topbestemmingen en budgettips voor een weekendje of nachtje weg. Vandaag tijd om je te verklappen hoe je zeker weet dat het hotel dat jij op het oog hebt een echte topper is.

De beste hotels van Nederland, België en Duitsland

Al bijna 10 jaar worden de HotelAwards uitgereikt aan het beste hotel in bepaalde steden, regio’s en natuurgebieden. Maar ook thema-awards zoals:

  • meest romantische hotel
  • kindvriendelijkste hotel
  • beste wellness hotel
  • hotel met beste ontbijt
  • beste hotel voor een wandel- of fietsvakantie bijvoorbeeld (aparte categorieën)

De awards zijn echte publieksprijzen en de hotels worden dus 100% door boekers van nachtjes en weekendjes weg in Nederland, België en Duitsland uitgekozen.

“Zo vind je dus heel makkelijk en snel een hotel dat sowieso de moeite en je geld waard is.”

Goed om te weten: alle hotels die een prijs hebben gewonnen krijgen ook een ster bij hun beschrijving. Zo kun je dus makkelijk zoeken bij welk hotel je verblijf sowieso geslaagd is. Alle beste hotels overzichtelijk in een lijst zien? Dat kan hier, op de HotelAwards-pagina. Zo vind je dus heel makkelijk en snel een hotel dat sowieso de moeite en je geld waard is.

Vandaag worden die HotelAwards uitgereikt, dus kijk snel op HotelSpecials.nl voor een lijst met de leukste, betaalbare hotels in Nederland, België en Duitsland.