Winkelen in Haarlem bij de AIRDATE pop-up | betaalbaarder dan ik dacht

AIRDATE. Ik dacht altijd dat dit mooie damesmerk buiten mijn budget lag, maar boy, was I wrong... De kleding ziet eruit alsof het zomaar een designermerkje zou kunnen zijn, maar stiekem is het ‘gewoon’ een van de toffe eigen merken van Men at Work. En in (mijn stadje) Haarlem kun je nu shoppen bij een hele winkel vol! En dat is wat ik deed.

Voor wie AIRDATE (nog) niet kent: AIRDATE is nonchalant, fris en speels. Niet pretentieus, met een vleugje glamour voor coole, onbevangen vrouwen. Het Amsterdamse merk lanceert de tofste stijlen met een onberispelijke timing en is koningin wat betreft die ‘je ne sais quoi‘ vibe. AIRDATE mixt Franse en Scandinavische invloeden en heeft oog voor detail, wat je ook terugziet in het logo, de labels en kleine verrassingen binnenin de kledingstukken. En zoals ik al zei, het doet wat mij betreft niet onder voor duurdere (designer)merken. Het heeft wel wat weg van Fabienne Chapot meets &Other Stories en Sporty Spice die een dagje gaat varen.

Meer dan een uur heb ik rondgesnuffeld en lekker van alles gepast. In totaal gingen er 3 items met me mee naar huis, 3 hele verschillende dingen ook, zoals je hieronder ziet. Een comfi T-shirt, een popper pants met drukknopen en een witte streep aan de zijkant (zie je niet goed op de foto ) én een jurk die voor alle gelegenheden kan – van feestje tot zakelijke afspraak (met een colbertje erover) of met Dr. Martens eronder voor een festival.

1. AIRDATE Mona stripe top | €24,99
2. AIRDATE Nash snap detail pants | €69,99
3. AIRDATE Feline dress | €54,99 (online in de SALE voor €38,99)

Een aantal fijne outfitjes nog die ik ook mee naar de paskamers nam maar het net niet redden omdat de broek bijvoorbeeld veel te kort was of m’n borsten uit het blousje vielen: